Failin yakınları gözaltında

Kağıthane’de bir yıllık eşi, kayınpederi ve kayınvalidesini tabancayla öldürdükten sonra intihar eden Erkan İhsan E.’nin bir hafta önce eşini başkasıyla ilişkisi olduğu iddiasıyla baba evine gönderdiği öğrenildi.

Failin yakınları gözaltında
14 Ağustos 2013 Çarşamba 17:33 tarihinde eklendi.

Vale olarak çalışan İhsan E.’nin babası, amcası ve olayda kullandığı silahı aldığı kahveci gözaltına alındı.

Kağıthane Gürsel Mahallesi’nde yaşanan olayda, kavgalı olduğu dini nikahlı eşinin evine gelen Erkan İhsan E. dehşet saçmıştı. Eşi ve ailesiyle tartışan Erkan İhsan E., belindeki silahı çekerek evin içinde kovaladığı Agah Demir(49), eşi Yasemin Demir(42) ile eşi Kübra Kalaycı’yı(17) ayrı ayrı odalarda başlarına birer kurşun sıkarak öldürmüştü. Daha sonra tabancayı kendi başına dayayan Erkan İhsan E. intihar etmişti.

Polis tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada katliamın üzerindeki sır perdesi de aralanmaya başlandı. Yapılan incelemede Erkan İhsan E.’nin bir hafta önce başkasıyla ilişkisi olduğunu iddia ettiği eşi Kübra Kalaycı’yı darp ederek baba evine gönderdiği ortaya çıktı. Çiftin bu nedenle bir hafta boyunca sürekli telefonda tartıştıkları öğrenildi.

Öte yandan yapılan incelemede Erkan İhsan E.’nin babası ve amcasının katliamı önlemek için olaydan hemen önce Demir ailesini telefonla arayarak ikaz etmeye çalıştığı iddia edildi. Polis, bu iddialar üzerine Erkan İhsan E.’nin babası İsmail, amcası Kudret ve silahı aldığı öne sürülen kahveci Osman K.’yi gözaltına aldı.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.


CİHAN