Fantezi karakolda bitti

ABD’nin Portland şehrinde genç bir çift, Sevgililer Günü'nde fantezi yapmak isterken karakolluk oldu

Fantezi karakolda bitti
16 Şubat 2012 Perşembe 08:30 tarihinde eklendi, 1.239 kez okundu.

Los Angeles Times’ın haberine göre, genç bir erkekle, eli kolu bağlanmış genç bir kadını bir arabanın arka koltuğunda seks yaparken görenler, erkeğin kadını kaçırdığını zannederek polise haber verdi. Polis görevlileri de olaya müdahale etti ve ikiliyi gözaltına aldı.

 
Emniyet tutanaklarına göre, öğle saatlerinde gerçekleşen olayda, 31 yaşındaki Nikolas Harbar, 26 yaşındaki kız arkadaşı Stephanie Pelzner’ı çıplak halde bağlayıp arabasının arkasına attı. Harbar ve Pelzner’ı sevişirken gören bir kişi hemen polise haber verdi. Çıplak bir halde bağlanmış durumdaki kadının kaçırıldığından endişe eden polisler hemen olay yerine geldi. Araç tespit edildi. O sırada Harbar arabadan indi, polis memuru da Pelzner’ın arka koltukta bağlı olduğunu gördü.
 
"SADECE EĞLENİYORDUK" DEDİLER
 
Harbar kendisini sorgulayan polislere “Sadece eğlendiklerini” söylerken, Pelzner da kendi isteğiyle bağlandığını açıklamaya çalıştı. Ancak polisler bu açıklamaları göz ardı ederek çifti gözaltına aldı.
 
Polis yetkilisi Robert King, “Yaptıkları şey halkta küçük çaplı bir infial yarattı. Çevreden birileri 911’i arayarak yardım istedi. Bu durumda memurlarımız bunun bir Sevgililer Günü eğlencesi olduğuna inanmamakta haklılar" diye konuştu.
 
Gözaltına alınan Harbar ve Pelzner ise toplum huzurunu bozmakla suçlandı ancak birkaç saat içinde serbest bırakıldı.