"Farklı kaybettik"

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, Fenerbahçe karşısında farklı mağlup oldukları için fazla söylenecek bir şeyin olmadığını söyledi.

Farklı kaybettik
29 Aralık 2013 Pazar 21:44 tarihinde eklendi.
 
Takımının Fenerbahçe'ye 5-1 mağlup olduğu karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan Hırvat teknik adam, alınan farklı mağlubiyetin ardından fazla söylenecek bir şeyin olmadığını belirterek, "Fenerbahçe'ye karşı zaman zaman iyi oynadığımız dönemler oldu. Ancak seri hatalar sonucunda golleri yedik. Rakibin istekli oyununa cevap veremedik. Rakip istekli ve arzulu oyunu sonucunda 5-1'lik bir galibiyet aldı." diye konuştu.
 
Kayserispor olarak sezonun ilk yarısında büyük şanssızlıklar yaşadıklarını ifade eden Prosinecki, sözlerini şöyle tamamladı: "Bu sezon boyunca çok sakatlıklar yaşandı. Bir takım maçlarda şanssızlıklar oldu. İyi oynadığımız maçların karşılığını da alamadık. İlk yarının sonunda 12 puan toplamış bir Kayserispor var. Başarısız bir görüntü var. Ancak biz bu takımın kaliteli olduğuna inanıyoruz. Geçen yılki performansa yaklaşarak bir takım olacak. Gelinen nokta bizi buraya getirdi. Ancak bu takım bulunduğu yerden çıkabilecek kapasiteye sahip."
 
Basın toplantısına katılan futbolculardan Alper ise "Takım olarak çok üzgünüz. İlk devre iyi oynadık. Takım halinde iyi oynuyorduk ne yazık ki 1-1'den sonra hemen golü yedik. Kampı iyi değerlendirmemiz gerekiyor." diye konuştu.
 
Basın toplantısında yer alan diğer bir oyuncu Taner ise "1-1'den sonra oyundan koptuk. Devre arası hazırlık kampını iyi geçirip bu durumdan kurtulacağımıza inanıyorum." dedi.

CİHAN