FARMASİ İLE HAYATA YENİ BİR BAKIŞ

Günümüzde sektörde kozmetik ürünleri satışı yapan birçok firma yer almaktadır.

FARMASİ İLE HAYATA YENİ BİR BAKIŞ
23 Mayıs 2016 Pazartesi 23:43 tarihinde eklendi, 1.259 kez okundu.

Günümüzde sektörde kozmetik ürünleri satışı yapan birçok firma yer almaktadır. Fakat bu ürünlerin içeriğinde fosfor bileşenli ve kimyasal ürünlerden oluşmuş insan cildini tahriş eden maddeler yer almaktadır. Bu durum insan sağlığını oldukça etkilemekte ve gözle görülmeyen birçok zarar oluşturarak cildin yaşlanmasına neden olmaktadır. Fakat farmasifirması yaklaşık 117.ülkede çalışmalarını sürdürdükten ve başarısını kazandıktan sonra 118.ülke olarak Türkiye’de kendini göstermiş durumdadır. İçeriğinde doğal ve bitkisel ürünler barındıran firmanın kozmetik ürünleri kullanım sırasında kalıcı bir güzellik oluşturduğu gibi cildin yüzeyinde yer alan hücrelerin yenilenmesine olanak tanımaktadır. Bu noktada farmasikısa sürede Dünya’da ürünleri ile çıtasını oldukça yükseltmiştir.

Farmasi ’ye üye

Firma Türkiye’de çalışmalarını daha hızlı olarak sergilemek için müşterilerine birçok imkân sunmaktadır. Bu imkânlar dâhilinde birçok kitleye seslenmekte ve daha çok kullanıcının doğal içerikli, besleyici ürünlerden yarar sağlamasına imkân tanımaktadır. Firma bünyesinden alışveriş yapan müşterilerine farmasi üye imkânı sunmaktadır. Bu üyelik iki türlü gerçekleşmektedir. Dilerseniz sadece firmaya üyelik sağlayarak firmanın ürünlerini ekonomik fiyatlarla sahip olabilir ve avantajlarından yararlanabilir dilerseniz de firma adına çevrenizde yer alan kişilere satış yaparak firmaya yeni üyeler kazandırabilir ve kazandırdığınız üye başına belli komisyon ücreti alabilirsiniz. Bu sayede de ciddi anlamda ek gelir elde edebilirsiniz.

Nasıl sahip olabilirim?

Firmaya farmasi üye sağladıktan sonra kısa süre içerisinde hayatınızın değiştiğini fark edebileceksiniz. Aynı zamanda bu ürünler paraben içermez, triclosan içermez, herhangi bir alerjik riski bulunmamaktadır. Etil alkol içermez, yapay nemlendirici bulunmamaktadır. Hayvansal içerikli ürünler yer almamaktadır( domuz yağı, böcek kanı vs.). üretildikten sonra dermatolojik testlerden geçirilerek farmasi laboratuvarlarında üretimi gerçekleştirilmekte ve bütün testleri yapılmaktadır. Test aşamasında herhangi bir hayvan kullanılmaktadır. Türkiye’de ilk defa helal noktasında çıkış yapan ve İslami kurallar çerçevesinde çalışma gösteren firma artık birçok kullanıcısı sayesinde kısa sürede kendini birçok kitleye tanıtmış, sesini duyurmuştur. Şimdi sizlerde http://www.farmasiuyeolun.com/ adresinden ürün içeriklerini inceleyebilir, kısa sürede üyelik sağlayarak istediğiniz ürün siparişini yetkili kişilere verebilirsiniz.