Faruk Çelik'ten prim sözü

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Şanlıurfaspor takımını, tesislerinde ziyaret ederek futbolcularla akşam yemeği yedi.

Faruk Çelikten prim sözü
19 Aralık 2011 Pazartesi 20:50 tarihinde eklendi.

Kentteki temasları kapsamında Şanlıurfaspor tesislerine giden Bakan Çelik, yönetici ve futbolcular tarafından karşılandı. 
    
Burada futbolcularla akşam yemeği yiyen Bakan Çelik, Şanlıurfaspor'un sahasında ve deplasmanda oynadığı maçları seyretmeyi çok istediğini ama yoğunluğu nedeniyle buna fırsat bulamadığını dile getirdi. 
    
Şanlıurfaspor'un başarısının, daha önce siyaset yaptığı Bursa'dan da yakından izlendiğini ifade eden Çelik, takıma maddi destekte bulunacaklarını belirtti. 
    
Çelik, futbolculara, "Bu hafta Çorum'a gidiyorsunuz herhalde. Maçta galip gelirseniz oradaki primi ben üstleniyorum. İnşallah gelecek haftalarda biraz zaman ayıracağız. Zaman ayıramadığımız için zaten bazı sıkıntıların yaşandığı hissediliyor. Biraz daha zaman ayırarak sizi asli işinizle, asli görevinizle başbaşa bırakmamız gerekiyor. Kafanızı başka yere takmamanız gerekiyor. Eğer böyle olursa daha iyi olacağı inancı içerisindeyim" dedi. 
    
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik'e, ziyaretinde, Vali Celalettin Güvenç ve Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba da eşlik etti.