Fatih Akyel kalp krizi geçirdi

Eski milli futbolcu Fatih Akyel, bugün akşam saatlerinde kalp krizi geçirerek hastanede tedavi altına alındı.

Fatih Akyel kalp krizi geçirdi
27 Mart 2013 Çarşamba 09:01 tarihinde eklendi.

 

Eski milli futbolcu Fatih Akyel rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Akyel'in kalp krizi geçirdiği ve anjiyo ameliyatına alındığı öğrenildi.
 
Kariyerinde UEFA Kupası, Süper Kupa ve dünya 3.'lüğü bulunan, Türk futbolunun efsane isimlerinden Fatih Akyel kalp krizi geçirdi. Rahatsızlanan eski oyuncu Yeşilköy International Hospital'a kaldırıldı. Hastanede müşahede altında tutulan Fatih Akyel'in ciddi tehlikeyi atlattığı belirtildi. Eski futbolcunun amcası Bülent Akyel, Fatih Akyel'in hayati tehlikeyi atlattığını ve sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Bülent Akyel, "Kalp krizi geçirdi. Anjiyo ameliyatına alındığında kalbi durmuştu. Bir damarı tıkalıymış zaten. Doktorlar kapalı damarı açtı ve kalbini şokla çalıştırmışlar. Şuanda yoğun bakımda. Herhangi bir hayati tehlikesi yok." dedi.
 
Fatih'i eski takım arkadaşları tarafından unutulmadığını söyleyen Akyel, "Ziyarete gelenler ve telefon edenler oldu. Hasan Şaş devamlı buradaydı. Fatih Hoca ve Müfit Hoca arayıp sağlık durumu hakkında bilgi aldı." ifadelerini kullandı.
 
Hastane doktorları, eski futbolcunun bilincinin açık olduğunu belirttiler.

CİHAN