Fatih Altaylı ile Levent Kırca birbirine girdi

Fatih Altaylı'nın Habertürk'te ekrana gelen Teke Tek programında gergin anlar yaşandı.

Fatih Altaylı ile Levent Kırca birbirine girdi
16 Ocak 2013 Çarşamba 00:19 tarihinde eklendi, 3.812 kez okundu.

 

Son zamanlarda hükümet karşıtı yaptığı çıkışlar ve Kılıçdaroğlu ile ilgili "Ben de bir karı buldum düzüp geleyim" sözleri gündeme oturan Kırca, Altaylı'yı verdiği cevaplarla çılgına çevirdi. Program sırasından yaşanan diyaloglara twitter'dan da tepkiler geldive yaşanan durumu absürd olarak nitelendirildi.
 
ÇILDIRTAN SİLİVRİ SUÇLAMASI
 
Fatih Altaylı'nın uzun zamandır bu kadar sinirli gözükmediği programda gerilim zaman zaman tavan yaptı. Levent Kırca, Fatih Altaylı'yı Ergenekon, Oda TV ve KCK suçlamaları kapsamında Silivri'de yatan gazetecilerle ilgili olarak "Niye birgün gitmek aklına gelmedi mi?" diye suçlayınca Altaylı adeta çılgına döndü.
 
Fatih Altaylı, laf ebeliği yapmakla suçladığı Levent Kırca ile gerilimi yüksek bir polemiğe girmiş oldu. Karşılıklı suçlamalar havalarda uçuşurken, Kırca Altaylı'yı hükümete yakın durmakla suçladı.
 
TUHAF DİYALOGLAR
 
Altaylı, "Konu laf ebeliğine girerse ben senden daha iyi yaparım. Bana laf ebeliği yapma Levent Abi" diye tepki gösterirken, Kırca ile girdikleri "Takacak mısın bana, takayım abi" diyalogları da ilginç anların yaşanmasına neden oldu.
 
KILIÇDAROĞLU'NDAN ÖZÜR DİLEDİ

Levent Kırca ayrıca, sanatçılar gezisinde konuşmasını yaptıktan sonra programdan ayrılan CHP lideri Kılıçdaroğlu için söylediği sözlerden dolayı da pişman olduğunu ve CHP liderine özürlerini gönderdiğini ifade etti.
 
KIRCA'NIN AGRESİF TAVIRLARI
 
Programın genel havasında, Levent Kırca'nın gelen sorulara verdiği yanıtlar ve imalı konuşmaları Fatih Altaylı'yı rahatsız ederken, programın sonlarına doğru sabreden Altaylı son anlarda patladı. Programı bitirirken de Levent Kırca'nın türkü söylemeye başlaması ayrıca dikkat çeken bir ayrıntı oldu.

Vatan Gazetesi