Fatih Erbakan’dan şok iddia

Canlı yayında 28 Şubat sürecinde neler yaşadıklarını anlatan Fatih Erbakan şok bir iddiada bulundu: ‘Kanlı mı olacak kansız mı’yı CHP’liler söyledi!

Fatih Erbakandan şok iddia
08 Mart 2012 Perşembe 14:39 tarihinde eklendi, 1.092 kez okundu.

 

TV8’de Erkan Tan’ın bugünkü konuğu Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı ve Genel İdare Kurulu Üyesi Dr. Fatih Erbakan oldu. Necmettin Erbakan’ın bilinmeyen yönlerinden ve 28 Şubat sürecinde Erbakan ailesinin yaşadıklarından da bahseden Fatih Erbakan, önemli açıklamalarda bulundu. Erbakan’ın açıklamaları özetle şöyle:
 
”Leopar tanklarının motorunu babam icat etti neden partisinin parasını çalsın ki?”
 
“28 Şubat’ta hoca imzaladı dedikleri zaman şunu söylüyoruz; imzaladıysa refah partisi neden kapatıldı, siyaset yasağı niye getirildi, kayıp trilyon davaları niçin açıldı diye soruyoruz. Erbakan Hoca Türkiye’de sayılı makine mühendislerinden, profesörlerinden biridir. Almanya’da leopar tanklarının motorlarını icat etmiş, bu leopar tanklarının motorları dünyada bir ilk olarak hem mazotla hem benzinle çalışan motorlar. Hatta Alman Profesör arkadaşları orada ‘Sayın Erbakan siz 10 sene önce bu motoru bulsaydınız biz Almanya olarak 2. Dünya Savaşı’nda Ruslara kaybetmezdik.’ diyorlar. Böyle üstün zekaya sahip, büyük fırsatlar elinde olan bir insan maddi menfaat peşinde olsa Türkiye’nin değil dünyanın sayılı iş adamlarından birisi olabilir. Para peşinde olsa parti kurup, siyasi yasağa maruz kalıp, hapislere düşüp, idamla yargılanıp bu mücadeleyi vermez!”
 
“Babamı maksatlı olarak yanlış tanıttılar!”
 
“Babamı maksatlı olarak yanlış tanıttılar. Çünkü bütün siyasi hayatı yanlış tanıtmak isteyen çevrelerin oyunlarını bozmakla geçti. Burada kabahatli olan milletimiz değildir. O kadar büyük bir anti propaganda var ki, doğruluğuna inanılmıyor. İnsanlar 40 tane şey söylenmiş 40’ı da mı yanlış diyor. Gerçekten 40 ’ı da yanlış!”
 
“ ‘Kanlı mı olacak kansız mı’yı CHP’liler söyledi!”
 
“Refah Partisi 94 seçimlerinde birçok belediyeleri kazandığı zaman irticacılar, şeriatçılar geliyor diye çok yoğun bir propaganda vardı. CHP’nin içerisinde herhalde kadın kollarından bir kısım gösteri yaptılar. Kanımız pahasına da olsa Ankara’yı irticacılara vermeyeceğiz diye. Adeta bir savaş çağrısında bulunur gibi, bunun üzerine cevaben, ‘Refah Partisi hem belediyeleri hem merkezi yönetimi alacaktır. Milli Görüş Türkiye’de iktidar olacaktır ama bu kanlı mı olur kansız mı onlar belirler’ diye onlara yönelik söylenmiş bir şey.”
 
“Teklifimiz AK Parti’lilerin Saadet Partisi’ne geçmesidir!”
 
“Bizim her zaman ki teklifimiz AK Parti’lilerin Saadet Partisi’ne geçmesi. Hepsinin Erbakan Hoca sevgisinde birleştiklerini görüyoruz. Hepsinin içlerinde milli görüşçü olduğunu görüyoruz. Bu işin asıl merkezi de Saadet Partisi’dir. İnşallah onlar buraya gelecekler, hepimiz burada birlik olacağız.”
 
"Yunanistan ve ABD'nin milli görüşe ihtiyacı var"
 
“Yunanistan’ın da Milli Görüş’e ihtiyacı var. Amerikan halkının da Milli Görüş’e ihtiyacı var. Çünkü onlar da aslında eziliyorlar. Amerikan Merkez Bankası dünya siyonizminin elinde. Amerikan doları da bunların kendi parası. Amerikan devletinin veya Amerikan halkının parası değil. Bu parayı basıyorlar bunlara kiraya veriyorlar. Yani halk, Amerikan dolarını faizle borç alarak kullanmış oluyorlar. Dolayısıyla hepsinin kurtulması lazım. Milli görüş dünya ve ahiret saadeti için. Siyonizm bu sömürüyü, zulmü yapmaya devam ederse ikisinde de saadeti bulamıyorlar.”