"Fatih Terim'i eleştirmek yanlış"

Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında 3.Lig takımlarından Orhangazispor ile karşılaşan Akhisar Belediyespor'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, son günlerde Fatih Terim ile yapılan eleştirileri anlamadığını söyledi.

Fatih Terimi eleştirmek yanlış
24 Eylül 2013 Salı 19:17 tarihinde eklendi.

Gazetecilerin medyada Fatih Terim ile ilgili eleştirilerin sorulması üzerine Hamzaoğlu şunları söyledi: "Ben neden eleştiriliyor onu da anlamış değilim.

Bu durumda Fatih hocamın savunmasını da yapacak değilim, Bence bir şeyleri yanlış yapıyoruz sanırım. Bugün futbol tarihimize baktığımızda Fatih Terim'in yerini her halde hiç birimiz dolduramayız. Hocanın söylediği çok güzel bir şey var. Bu ülkede maalesef hiçbir başarı cezasız kalmıyor.

Sürekli uğraşıyorlar insanlar. Anlamını çözmek de mümkün değil. Bu ülkedeki büyük bir çoğunluk Fatih Terim'in neler yapmak istediğini çok iyi anlıyor ve neler yaptığını çok iyi biliyor. Sadece küçük bir kesim anlamsız şekilde eleştirilerine devam ediyor. Biz yolumuza devam edeceğiz. Fatih Hoca da onu yapıyor zaten.

"YEDEKLERLE OYNADIK"

Hamzaoğlu, "Orhangazispor karşısına as takım ile çıkmadık. Her oyuncumuzun hazır olmasını istiyoruz. Oynamayan arkadaşlarımızın durumunu görmek ve maç eksiklerini gidermelerini sağladık. Bugün bu oyuncularımız performansından memnunum. İnşallah bundan sonraki maçlarda daha iyi olurlar. Her oyuncumuzun iyi olmasına ihtiyacımız var" dedi.

BURSASPOR TOPARLANIR

Hamzaoğlu,"Bursaspor'un gidişatının iyi olmadığı, Akhisar'ın ise iyi olduğu, Cuma günü oynanacak olan maçın da bu atmosferde oynanacağı?" yönündeki soruya ise şu yanıtı verdi: "Henüz ligin başı. Daha ilerleyen haftalarda, Bursaspor mutlaka toparlanacak. Yeni hoca ile yeni bir süreç yaşıyorlar. İnşallah onlar da bir an önce toparlanacak.

Bursaspor bizim için önemli bir rakip. Bizim hiçbir rakibe karşı değiştirmediğimiz bir oyun anlayışımız var. Güzel müsabaka olacak. Öncelikli hedefimiz oyun anlayışımızdan ödün vermeden bu maçı kazanmak. Oyun anlayışımızı hiçbir rakibe karşı değiştirmiyoruz."


DHA