Fatih Terim'in Yiğit aşkı

Galatasaray Yönetimi yaz döneminde ısrarlı davranmadığı Manisasporlu Yiğit Gökoğlan için yeniden harekete geçecek. Teknik Direktör Fatih Terim'in ısrarla kadrosunda istediği genç oyuncu için 2 milyon euro önerilecek

Fatih Terimin Yiğit aşkı
09 Kasım 2011 Çarşamba 09:21 tarihinde eklendi, 1.010 kez okundu.

 

Galatasaray ara transferde eksik bulduğu noktalara transfer yapmak için titiz bir çalışma içine girdi.

Teknik Direktör Fatih Terim’in belirlediği isimlere yönelik ön çalışmalara başlayan sarı-kırmızılı futbol komitesinin, yabancı transferinin yanı sıra, yurt içinden de kulübeyi zenginleştirmek için harekete geçtikleri belirlendi.
 
Terim’in iç piyasada istediği ilk isim olan Manisasporlu Yiğit Gökoğlan için Aslan, devre arasında Ege ekibinin kapısını çalacak. Yaz döneminde de Terim’in listesinde bulunan 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu için Manisaspor’a temasa geçen Cim-Bom, 1 milyon dolarlık bir öneri sununca taraflar anlaşma sağlayamamıştı.
Özellikle Kazım’ın inişli-çıkışlı performansı yüzünden Terim’in Yiğit’in alınması yönünde bir rapor hazırladığı ve bu sezon Manisaspor’un başarısında önemli bir rolü bulunan genç yeteneği istediği belirtildi. Galatasaray’ın Yiğit Gökoğlan için Manisaspor’a bu kez kıran kırana bir pazarlığa girmeyi planladığı ve 2 milyon dolarlık yeni bir teklif sunulacağı ifade edildi. Takımdaki yabancı kontenjanı sorununun yanı sıra, yerli kalitesini de artırmayı hedefleyen sarı-kırmızılıların Yiğit’in transferi için kararlı oldukları belirtildi.
 
Cim-Bom’u istiyor
Rusya’nın zengin kulübü Anzhi ile İtalyan ekibi Lazio’nun da yakın takibe aldığı Yiğit’i elinden kaçırmak istemeyen sarı-kırmızılıların, oyuncunun Galatasaray’da oynamak istemesini koz olarak kullanacağı ve işi kesin olarak bitirmeye çalışacakları dile getirildi.

Milliyet