Fatih'de doğalgaz faciası!

İstanbul’un Fatih ilçesinde bir otomobilin çarptığı doğalgaz kutusu patladı. Olayda 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Fatihde doğalgaz faciası!
23 Mayıs 2013 Perşembe 10:54 tarihinde eklendi, 1.266 kez okundu.

Fatih'te, kontrolden çıkan bir otomobil sokaktaki vatandaşlara ve doğalgaz kutusuna çarptı. Olayda ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti. Çarpmanın şiddeti üzerine polis telsizinden patlama şeklinde anons edildi.

Olay saat 11.00 sıralarında Sarayağa Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, yaşlı bir sürücünün kullandığı otomobil cadde üzerinde kontrolden çıkarak yürümekte olan yayalara çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti. Yaralananlar çevredekilerin yardımıyla hastanelere kaldırıldı. Olayda bazı araç ve iş yerleri de zarar gördü.

Otomobilin doğalgaz dağıtım hattına çarpması nedeniyle büyük bir gürültü çıktı. Vatandaşlar çıkan sesin patlama olduğunu düşünerek sokağa döküldü. Polis telsizlerinden de patlama olduğuna yönelik anonslar geçtiği belirtildi.

Kaza sonrası olay yerinde çok sayıda vatandaş toplantı. Polis vatandaşları olay yerinden uzaklaştırmak için uzun süre uğraştı. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri de incelemelerde bulundu. Polisin olay yerindeki çalışmaları sürüyor.


CİHAN