F:Bahçe darmadağan !

Ziraat Türkiye Kupası yarı final karşılaşmasının ikinci maçında Bursaspor, ilk maçta 2-1 yenildiği Fenerbahçe'yi Şükrü Sraçoğlu Stadı'nda 3-0 yenerek finalde G.Saray'ın rakibi oldu.

F:Bahçe darmadağan !
21 Mayıs 2015 Perşembe 22:24 tarihinde eklendi.
Bursaspor, evinde 2-1 kaybettiği Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçının rövanşında Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-0 mağlup ederek, Galatasaray'ın ardından finale çıkan ikinci takım oldu.
 
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmada Bursaspor'a galibiyeti getiren golleri 33. dakikada Volkan Şen, 76. dakikada Fernandao ve 83. dakikada Şamil Çinaz kaydetti. Karşılaşmanın 79. dakikasında Fenerbahçe'den Kadlec kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Bu sonuçla finale yükselen Bursaspor, Galatasaray'ın rakibi oldu.
 
 
MAÇ SONRASI GERGİNLİK
 
Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Fenerbahçe'nin Bursaspor'a 3-0 mağlup olarak elenmesinin ardından sarı lacivertli taraftarlar arasında gerginlik yaşandı.
 
Şükrü Saracoğlu Stadı önünde toplanan bir grup sarı lacivertli taraftar, kulüp başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim aleyhine sloganlar atarken, bir başka taraftar grubu ise Aziz Yıldırım lehine tezahürat yaptı. Aziz Yıldırım lehine slogan atan grup, diğer taraftar grubunun üzerine yürürken, çevik kuvvet polisi hemen müdahale ederek, olayların çıkmasını engelledi. İki taraftar grubu, bir süre birbirlerine sözlü atışmalarda bulunurken, daha sonra olaysız şekilde dağıldılar.
 
Bu arada maçın son dakikalarında da bir grup Fenerbahçe taraftarı teknik direktör İsmail Kartal’ı ve yönetimi istifaya davet etti.