F.Bahçe işi Kadıköy'e bıraktı

Şampiyonlar Ligi play-off turunun ilk maçında deplasmanda Spartak Moskova ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe, sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.

F.Bahçe işi Kadıköye bıraktı
21 Ağustos 2012 Salı 18:45 tarihinde eklendi, 1.406 kez okundu.

 

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunun ilk maçında deplasmanda Spartak Moskova'ya 2-1 yenilen Fenerbahçe tur şansını İstanbul'daki rövanşa bıraktı. 
     
Sarı lacivertli ekip, Rus rakibi karşısında 29 Ağustos Çarşamba günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda çıkacağı rövanşta ''Devler Ligi''ne kalabilmek için mücadele verecek. 
     
Kaptan Alex'in forma giymediği maçta 1-0 geriye düştükten sonra 1-1'lik skoru yakalayan ancak rakibinin 2. golüne engel olamayan Fenerbahçe, Moskova'daki maçta yenilmekten kurtulamadı. 
     
Bu sezon Avrupa kupaları mücadelesine UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Romanya'nın Vaslui takımı karşısında başlayan, ilk maçta 1-1 berabere kaldığı Rumen ekibi deplasmanda 4-1 yenerek tur atlayan sarı lacivertliler, ilk maçta kötü bir sonuç aldığı Rus rakibi karşısında şansını rövanşa bıraktı. 
     
Kuyt yine boş geçmedi
     
Fenerbahçe'nin Spartak Moskova karşısında en önemli gol umutlarından birisi olan Kuyt, yine boş geçmedi. 
     
Sarı lacivertli ekip Spartak Moskova'ya 2-1 yenildiyse de rövanş mücadelesi düşünüldüğünde Kuyt'ın takımı adına 65. dakikada attığı bir gol oldukça önemli. 
     
Hollandalı futbolcu çıktığı son 4 resmi maçta 5 gol kaydetti. Sezona iyi bir başlangıç yapan Kuyt, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Vaslui'ye karşı rövanş mücadelesinde 2, TFF Süper Kupa maçında Galatasaray ve Spor Toto Süper Lig'de Sanica Boru Elazığspor'a 1'er gol kaydetmişti. 
     
Emenike Aykut Kocaman'ın elini öptü- 
     
Fenerbahçe'ye geldikten kısa bir süre sonra sarı lacivertli formayı giyemeden Spartak Moskova'ya transfer olan Emmanuel Emenike, maçta oyundan çıkmadan önce teknik direktör Aykut Kocaman'ın elini öptü. 
     
İkinci yarıda oyundan alınacağı sırada saha çizgisinin dışına çıkarak teknik direktör Kocaman'ın yanına gelen Emenike, Fenerbahçe Teknik Direktörü'nün elini öptü. Kocaman da Emenike'ye sarıldı. 
     
Bu arada Rus seyirciler karşılaşma başladıktan sonra da stada gelmeye devam ederken, seyirci sayısı 40 bini aştı. Spartak Moskova seyircisi maçın ikinci yarısı başladığında kale arkası tribünlerinde meşaleler yakıp maytaplar patlattı.