F.Bahçe Realli yıldızın peşinde

Fenerbahçe Yönetimi, Dirk Kuyt bombasından sonra rotasını Real Madrid’in tecrübeli orta saha oyuncusuna çevirdi.

F.Bahçe Realli yıldızın peşinde
05 Haziran 2012 Salı 08:57 tarihinde eklendi.

 

Ali Yıldırım, Aykut Kocaman ve Hasan Çetinkaya üçlüsü hafta içinde İspanyol Kulübü ile masaya oturarak bu transferi de noktalamak istiyor
 
Fenerbahçe Yönetimi, Emre Belözoğlu’nun gönderilmesinin şokunu yaşayan taraftarını Dirk Kuyt’ı alarak neşelendirirken, yabancı oyuncu transferinde hız kesmeden çalışmaların devam ettiği bildirildi.
 
Özellikle Emre’nin boşluğunu doldurmak için kollarını sıvayan sarı - lacivertliler, geçen sezon da gündemlerinde yer alan ancak 3 Temmuz süreci nedeniyle anlaşmaya varmalarına rağmen vazgeçtikleri Real Madridli Lassana Diarra konusunda yeniden atağa geçtiler.
 
Hafta içinde Real Madrid Kulübü ile masaya oturacak olan Yönetici Ali Yıldırım, Teknik Direktör Aykut Kocaman ve İdari Menajer Hasan Çetinkaya üçlüsü, bu futbolcu ile de görüşme yapacak. Sezon ortasında İstanbul’a getirip şehri ve tesisleri gezdirdikleri Diarra’yı çok isteyen Kocaman’ın bu hedefi tutturması halinde rotasını savunmaya çevireceği bildirildi.
 
Diarra ile Fransız PSG’nin de ilgilendiği ancak Real Madrid ile yapılan bonservis pazarlıklarında Fenerbahçe’nin bir adım daha önde olduğu belirlendi. Fenerbahçe’nin transfer komitesini oluşturan Kocaman, Yıldırım, Çetinkaya ekibi, Avrupa turunu bitirdikten sonra Güney Amerika’ya da çıkarma yapıp bazı futbolcular ve kulüpleri ile görüşecek. Geleceğe dönük yabancı oyuncu transferi konusunda Güney Amerika’da hamle yapacak olan Fenerbahçeli yetkililer, Kocaman’ın göreve sportif direktör olarak geldiği iki sezon önce yaptığı araştırma çalışmalarının sonuçlarını inceleyecek ve yeni yabancılar için nabız yoklayacak.
(milliyet)