F.Bahçelileri kızdıracak

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin formasını giyen Colin Kazım'dan samimi itiraflar.

F.Bahçelileri kızdıracak
14 Aralık 2012 Cuma 16:17 tarihinde eklendi, 1.752 kez okundu.

 

Türkiye'de hem Fenerbahçe hem de Galatasaray formaları giyen Colin Kazım ile hafta sonu oynanacak olan Galatasaray - Fenerbahçe maçı hakkında kendisine sorulan soruları yanıtladı.
 
Şu an İngitere'de Blackburn Rovers forması giyen Colin Kazım Richards, Türkiye'de formasını giydiği Galatasaray ve Fenerbahçe hakkında açıklamalarda bulundu.
 
Kendisine yöneltilen hangi takımda forma giymeyi tercih edersin sorusuna Colin Kazım; "Şu an Galatasaray'ın oyuncusuyum ancak size karşı dürüst olacağım. İngiltere'den Türkiye'ye gelmek benim için yepyeni ve çok değişik bir tecrübeydi. Her iki takımda da güzel günlerim oldu. Fenerbahçe'de R.Carlos, Deivid, Appiah, Alex gibi müthiş oyuncularla birlikte forma giydim. Başımızda Zico gibi bir efsane vardı. Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kadar yükseldik Chelsea'yi evimizde yenmemize rağmen deplasmanda mağlup olarak elendik. Çok güzel günlerdi.
 
Ancak her ikisinin yeri farklı benim için. Galatasaray benim için yepyeni bir maceraydı. Yeni bir stadyum, yeni bir hoca, Fatih Terim gerçekten inanılmaz bir teknik direktör, yeni futbolcularla oynamak mesela bence dünyanın en iyi kalecilerinde Muslera, diğer yandan Felipe Melo. İki takımda da harika vakit geçirdim. ikisinden birini tercih ettiğimi söylemem çok zor ancak Galatasaray'da harika vakit geçirdim"
 
"Galatasaray taraftarı daha ateşli"
 
Hangi takımın taraftarı daha ateşli sorusuna ise Kazım: "Galatasaray'ı söyleyeceğim. Takım için ölebilirler, Çok tutkulular ve siz bunu sahada oynarken hissedebiliyorsunuz. Tribünden takıma inanılmaz bir katkı sağlıyorlar.Evet kesinlikle Galatasaray." cevabını verdi.
 
 Fenerbahçe'den transfer olduğunda taraftarın nasıl bir tepkisi oldu sorusunu da yanıtlayan Colin Kazım, "Hoş karşılamayan ve memnun olmayana oldu. Ve siz ne yaparsanız yapınbazı taraftarların fikirlerini kesinlikle değiştiremezsiniz. Taraftarların karşısına çıktığım ilk maç, Ali Sami Yen Stadı'na veda maçıydı. Çok duygusal bir geceydi. Ben o maçtaki son golü attım, bu efsanevi stad'da atılan son gol anlamına geliyordu, tarihe geçti. Çılgıncaydı" ifadelerini kullandı.
 
Son olarak kendisinden Türk taraftarlara, Türkçe bir şeyler söylenmesi istenen Colin Kazım "Merhaba ben seni seviyorum" diyerek röportaja son verdi.