"F.Bahçe’nin puan farkı avantajı var"

Türk futbolunun unutulmaz file bekçisi Rüştü Reçber, eşi Işıl Reçber ile katımldığı bir televizyon programında çok özel açıklamalarda bulundu.

F.Bahçenin puan farkı avantajı var
20 Şubat 2014 Perşembe 20:31 tarihinde eklendi.


Rüştü Reçber, 360 ekranlarında yayınlanan centilmenler programının konuğu oldu. Yayından önce 360 kameralarına özel açıklamalarda bulunan Rüştü Reçber, hafta sonu oynanacak Galatasaray - Beşiktaş derbisini değerlendirdi.

"Spor Toto Süper Lig’in ilk devresi bittikten sonra çok farklı bir tablo ile karşı karşıyaydık. Fakat ikinci devre başladıktan sonra farklı bir tablo ile karşı karşıyayız." diyen Rüştü Reçber, şöyle konuştu:

"Her iki takım için de çok önemli bir karşılaşma olacak. Galatasaray ve Beşiktaş arasındaki puan farkı son derece düşük. Kazanan takım şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj sağlayacak. En azından her iki takım da liderle arasındaki puan farkını açmamak için kazanmak isteyecek.

Tabii ki Galatasaray’ın avantajı var. Kendi sahasında, büyük bir atmosferde oynayacak. Beşiktaş’a baktığımız zaman son haftalardaki futboluyla çok önemli sonuçlar aldı. Beşiktaş eğer o atmosferin, o ortamın durumuna göre hareket ederse çok daha farklı olur. İki takıma da baktığımız zaman maçın ortada geçeceğini düşünüyorum. Beşiktaş’ta özellikle son dönemde ortaya konan oyun, skoru Beşiktaş’ın lehine çevirebilir.

Ne olursa olsun şu an Fenerbahçe’nin puan olarak bir avantajı var. Fakat son maçı saymıyorum. Ondan önce oynanan iki deplasman karşılaşmasında kaybedilen altı puan var. Moraller biraz bozulmuştu ama Kasımpaşa maçında alınan galibiyet bir nebze olsun moralleri yerine getirdi. Özellikle bu derbinin sonucu Fenerbahçe için önemli. Fenerbahçe, Elazığspor maçında kazanırsa derbiden çıkacak bir beraberlik tekrardan moralleri yerine getirecektir."

Rüştü Reçber, en yakın rakibinin 4 puan önünde olan Fenerbahçe'nin şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu da belirterek, "Tabii ki Fenerbahçe şampiyonluğun en güçlü adaylarından biridir. Galatasaray da, Beşiktaş da şampiyonluğa adaydır. Ama şu an Fenerbahçe’nin puan farkı avantajı var." diyerek sözlerini tamamladı.


CİHAN