F.Bahçe'nin yoluna taş koyuyor

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, Lass Diarra'nın Fenerbahçe'ye transfer olacağına yönelik iddialar hakkında konuştu

F.Bahçenin yoluna taş koyuyor
16 Nisan 2012 Pazartesi 22:42 tarihinde eklendi, 1.423 kez okundu.

 

Salı günü Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Bayern Münih deplasmanına konuk olacak Real Madrid'in teknik direktörü Jose Mourinho, düzenlediği basın toplantısında Lass Diarra'nın Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddiaları hakkında da konuştu.
 
Portekizli teknik adam, Diarra'nın Fenerbahçe ile transfer görüşmesi yapmak üzere İstanbul'a gittiği iddiaları hakkında ne düşündüğünün sorulması üzerine; "Lass'ı ben bu sezon ve gelecek sezon için hesaba katıyorum. Biz Valencia ile oynarken Lass izinliydi. O gün içinde Paris'e, Türkiye'ye gidebilir ya da Madrid'de kalabilir. Bu beni ilgilendirmez" cevabını verdi.
 
AS: "LASS 6.5 MİLYON EURO İSTEDİ"
Öte yandan; İspanyol As gazetesi bugünkü sayısında Lass Diarra'nın İstanbul ziyaretinde görüştüğü Ali Yıldırım'dan senelik 6.5 milyon euro istediğini iddia etti. Gazete, Fenerbahçe cephesinin bu istek karşısında net bir şey söylemediğini ve Yıldırım'ın kararlarını daha sonra ileteceklerini belirttiğini öne sürdü.