F.Bahçe'ye çılgın teklif!

Bir anda piyasası artan Slovak yıldız Miroslav Stoch’u kadrosuna katmak isteyen Lokomotif Moskova, F.Bahçe’nin kapısını çılgın bir teklifle çaldı.

F.Bahçeye çılgın teklif!
10 Ocak 2013 Perşembe 09:50 tarihinde eklendi.

 

Sözleşmesinde 15 milyon euroya serbest kalır maddesi bulunan Stoch için Rus kulübü, 10 milyon Euro artı Pavlyuchenko’yu önerdi.
 
ÖDÜLÜ KAZANINCA DEĞERİ ARTTI
 
Sow’un yanına bir forvet arayan Kanarya ise bu teklifi düşünmek için süre istedi. Pavlyuchenko, Moskova formasıyla bu sezon 9 maçta 2 gol kaydetti. Stoch’un yılın golü ödülünü kazanması F.Bahçe’nin elini güçlendiren en önemli etken.
 
KOCAMAN ELEŞTİRİYE SANSÜR!
 
Stoch, Caner ve Aykut Kocaman’la ilgili çıkan haberleri de yalanladı: “Transfer dedikoduları hakkında yorum yapmak istemiyorum. Bu kulübün ve menajerimin işi. Caner hakkında da ‘Ben ondan iyiyim’ gibi laflar etmedim, yalan. Hocamla ilgili de konuşmadım.” Fakat Slovak yıldızın “Hocayla çok konuşmadığımız doğru” sözü ise çevrilmedi. Ayrıca?Stoch’un Alex’le ilgili “Ödülün yarısının kendisinin olduğunu söyledim. O da bana ödülün yüzde 75’inin benim olduğunu belirtti” cümlesi de resmi sitede önce ‘yok’ sayıldı, daha sonra metnin içine eklendi.