F.Bahçe'ye geliyor mu?

Beşiktaş ve Galatasaray'ın eski teknik direktörü Mircea Lucescu, Beyaz TV'ye açıklamalarda bulundu.

F.Bahçeye geliyor mu?
31 Aralık 2012 Pazartesi 09:33 tarihinde eklendi, 1.247 kez okundu.

Rumen teknik adam, Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın istifasının ardından sarı lacivertli takımla anlaştığı ile ilgili haberleri kesin bir dille yalanlarken Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Schalke'yi eleyeceği tahmininde bulundu.

 
RAZVAN ZAT'IN AYRILMASI İMKANSIZ
"Öncelikle Razvan'ın haziran'a kadar sözleşmesi var. şu anda takımdan ayrılması imkansız. Şu anda Beşiktaş'a gelmesi imkansız. Mayıs sonu veya Haziran başında serbest kalacak. Razvan Rat'ın sözleşmesi devam ediyor. Hem ligde hem de şampiyonlar ligi'nde mücadele ediyoruz. Şampiyonlar liginde Borussıa Dortmund ile oynayacağız. o yüzden gitmesi imkansız."
 
FENERBAHÇE'YE GELMİYORUM
Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman'ın istifa kararını basın önünde açıklamasından bu yana isminin sarı lacivertli kulüp ile anılmasını ile ilgili ise Rumen teknik adam yalanlama yaptı. Fenerbahçeli yöneticilerle teknik direktörlük konusunda görüşüldüğü iddiasını kesin bir dille yalanlayan Lucescu, "Bu doğru değil. Fenerbahçe'den kimseyle konuşmadım. Gazetelerde yazılanlar gerçek değil. Ben şu anda Shaktar'ın teknik direktörüyüm. Böyle bir şey mümkün değil. Shaktar'da çalışmaya devam edeceğim." diye konuştu.
 
GALATASARAY, SCHALKE'DEN DAHA İYİ
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Alman ekibi Schalke'yi eleyeceği iddiasında bulunan Rumen teknik adam, "Galatasaray Schalke'den daha iyi takım" diyerek sarı-kırmızılı takımın tur şanısının daha yüksek olduğunu söyledi.