Feci ölüm!

Kerim Hüseyinoğlu, asansörle duvar arasında kalarak hayatını kaybetti.

Feci ölüm!
11 Mart 2013 Pazartesi 17:38 tarihinde eklendi, 1.425 kez okundu.

Üsküdar'da bir sitenin yük asansörünün tamiri sırasında emniyet halatının kopması sonucu meydana gelen kazada işçi Kerim Hüseyinoğlu (24),asansörle duvar arasında kalarak feci şekilde hayatını kaybetti.

 
Olay, Çengelköy Güzeltepe Mahallesi Çağdaş Sokak 15 numaradaki villaların bulunduğu bir sitede meydana geldi. Sitede bulunan füniküler sistemli yük asansörünün yıpranan halatlarını değişimi için gelen 3 asansör tamircisi, gerekli hazırlıkları yaptıktan sonra çalışmaya başladı. Asansörü halat ve calaskar yardımıyla sabitleyen işçilerden biri öğle yemeği almak için dışarı çıkarken Kerim Hüseyinoğlu ile diğer arkadaşı çalışmaya devam etti.
 
 
Kerim Hüseyinoğlu, rayların üzerinde çalışırken, asansörün emniyetini sağlayan halat 700 kiloluk asansörün ağırlığına dayanamayarak koptu. Calaskardan da kurtulan asansör, 10 metre yükseklikten aşağıya doğru büyük bir hızla kaymaya başladı. Asansörün üzerine doğru geldiğini fark eden Hüseyinoğlu, kendini kurtaramayınca asansör ile duvar arasında kalarak feci şekilde hayatını kaybetti.
 
 
Site görevlilerinin haber vermesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, Hüseyinoğlu’nun cesedini sıkıştığı yerden çıkartmaya çalıştı. Yaklaşık 2 saat süren çalışmalar sonucu Hüseyinoğlu’nun cesedi sıkıştığı yerden çıkarıldı. Kerim Hüseyinoğlu’nun cesedi Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

DHA