Fedakâr Oğuzhan

Fernandes’in yokluğunda Beşiktaş’ı atağa kaldıran isim olan Oğuzhan Özyakup da sakat sakat maça çıktı. Sol üst baldırındaki ağrıya rağmen forma giyen futbolcu attığı golle takımını sırtladı

Fedakâr Oğuzhan
02 Aralık 2012 Pazar 11:01 tarihinde eklendi, 1.407 kez okundu.

 

Sakatlığı nedeniyle Ordu’ya götürülmeyen ve ligde bu sezon ilk kez oynamayan Fernandes’in yerine oynayan Oğuzhan Özyakup’un da hafif sakatlıkla oynadığı ortaya çıktı. Sol üst baldırındaki sakatlığı nedeniyle hafta içindeki idmanlara çıkmayan genç oyuncu, ağrıları olmasına rağmen fedakarlık yaparak dünkü maça çıktı.
 
Oğuzhan’ın bu gayreti de Beşiktaş’a büyük katkı sağladı. Karşılaşmanın ilk yarısında kendini fazla gösteremeyen futbolcu, ikinci yarıda sahneye çıktı. 54. dakikada sırtı kaleye dönük olmasına rağmen hızla dönen ve şutunu atan siyah-beyazlı oyuncu, Orduspor kalecisi Fornezzi’yi avlayarak takımının öne geçmesini sağladı.
 
Maçın ardından sağlık ekibine teşekkür eden Oğuzhan Özyakup, “Pazartesi üst adalemde yırtık vardı ama tedavi ettiler” ifadesini kullandı. Fernandes’in yokluğuna da değinen genç futbolcu, “Bizim için çok önemli bir oyuncu ama biz buraya inançlı geldik. Kazanacağımızı biliyorduk. Galatasaray’ın puan kaybetmesi bizim için önemliydi. Görevimizi yaptık, 3 puan aldık ve eve dönüyoruz” diye konuştu.