Federasyon'da 'Yıldırım' zirve

Aziz Yıldırım, son zamanlarda yaşananlar hakkında TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile Federasyon binasında 1 saat 40 dakika görüştü. Yıldırım'ın yanında yöneticiler de yer aldı.

Federasyonda Yıldırım zirve
21 Aralık 2012 Cuma 14:45 tarihinde eklendi, 1.030 kez okundu.

Fenerbahçe'de, Meireles'e verilen 12 maçlık cezanın ardından hareketlilik sürüyor.

 
Fenerbahçe Kulübü Yönetimi, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile Federasyon binasında bir araya geldi. Aziz Yıldırım, Abdullah Kiğılı, Deniz Tolga Aytöre ve Şekip Mosturoğlu görüşmede yer aldı.
 
Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler, Raul Meireles'e verilen 12 maçlık ceza hakkında TFF Başkanı Demirören ve yöneticileri ile yaklaşık 1 saat 40 dakikalık bir görüşme gerçekleştirdiler. Aynı zamanda Fenerbahçe Kulübü, Portekizli oyuncuya verilen cezaya da bugün itiraz etti.
 
YÖNETİCİLER, YILDIRIM'I YALNIZ BIRAKMADI
Fenerbahçe Yönetim Kurulu'nun hukuktan sorumlu üyeleri Deniz Tolga Aytöre ve Şekip Mosturoğlu da Aziz Yıldırım'la beraber Demirören'le görüşmeye girdi. Ardından Fenerbahçe yöneticileri Abdullah Kiğılı ve Talat Yılmaz da TFF Genel Merkezi'ne geldi.
 
12 MAÇ CEZA VERİLMİŞTİ
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçeli futbolcu Raul Meireles'e hafta sonu oynanan Galatasaray derbisinde hakemle girdiği diyalog nedeniyle 12 maç men cezası vermişti. Meireles gördüğü kırmızı kartın ardından maçın hakemi Halis Özkahya ile tartışmıştı.
 
Fenerbahçe Spor Kulübü, PFDK'nın Meireles'e verdiği 12 maçlık cezayla ilgili sert bir açıklama yapmıştı. Açıklamada, cezanın Meireles'e değil tüm Fenerbahçe camiasına verildiği belirtilirken, cezayla ilgili Fenerbahçe Yönetim Kurulu'nun olağanüstü toplanacağı kaydedilmişti.

NTV