Fena dalga geçtiler

Serdar Ortaç'ın Pink Floyd yorumu internette espri konusu oldu

Fena dalga geçtiler
09 Haziran 2011 Perşembe 09:53 tarihinde eklendi, 2.113 kez okundu.

 

Serdar Ortaç'ın hafta sonu Maçka Küçük Çiftlik Parkı'nda verdiği konser sırasında iki parça arasına Pink Floyd'un en bilinen parçalarından "Another Brick In The Wall" cover'ını sıkıştırması tepkilere neden oldu.
 
Serdar Ortaç'ın 04 Haziran'da İstanbul Küçük Çiftlik Parkı'nda verdiği konserde "Yaz günü" adlı parçasının arasında Pink Floyd'un "The Wall" albümünden "Another Brick In The Wall" adlı parçanın nakaratını söylemesi başta sosyal medya olmak üzere internette pek çok tepkiyi beraberinde getirdi. Özellikle Twitter'da Serdar Ortaç'la dalga geçtiler...
 
Twitter'dan yorumlar
 
serkmutlu Serdar Ortaç'ın Another Brick In The Wall yorumunu dinleyen Roger Waters evinde ölü bulundu.
 
ceriLevis flas!!! - s.ortaç nedeniyle gerilen turkiye-ingiltere iliskilerinde ipler kopma noktasina geldi; mr and mrs brown londra'ya geri cagrildi!
 
alitez Serdar Ortaç'a kızan Pink Floyd, biz de Karabiberim'i söyleyeceğiz dedi.
 
katkaya Serdar Ortaç'ın "Another Brick in the Wall" yorumunun gerçekliğine dinleyene kadar inanmak istemedim. Dinledim, tükendim!
 
leventtulek Nihat Doğan NBA fanı, Serdar Ortaç Pink Floyd söylüyor, sırada ne var?... Ankaralı Turgut Peter Gabriel'le düet mi yapacak?
 
erdilyasaroglu The Wall'ı ben de çocukken "hey tiçır heni hanı nooor" diye söylüyodum. İngilizce bilmiyodum ve kuzenim Varol öyle öğretmişti.
 
fatihvural Serdar Ortaç'ın 'Brick In The Wall' yorumuna, Youtube'dan bir yorum: "Sosyologların elinden bi şey gelmez, zoolojinin konusudur."
 
gomalak #benisecerseniz türkiye popuna pink floyd yasağı koycam
 
elifkey ya pink floyd serdar ortaç'tan bişiler söyleseydi, buna da şükür
 
sinisan Serdar Ortaç Pink Floyd, Demet Akalın The Doors, Hande Yener Rolling Stones, Gülşen The Beatles söylerse bu sefer gerçekten giderim buralardan.
 
gaye_bicer Birisi bu adama artık dur desin yeter !!! 
 
biracayipmadam We don't need no Serdar Ortaç.
 
bruleur serdar ortaç another brick in the wall coverında "we don't need no SELF-control" mu diyor? let it go serdar, let it free!
 
PuCCaa Serdar Ortaç, her yaz genç kızların ayrılık acılarına ilaç oluyorsun canımsın... "Heyy tiçirrr, buralara yaz günü kar yağıyor akıllı ol!!!"
 
medreruno ya beni vurun, ya serdar ortaç'ı..
 
chaogrey serdar ortaç'ın another brick in the wall "yorumunun" altındaki en müthiş yorum: "I'm going to cut you into little pieces."
 
sofestai serdar ortaç'tan another brick in the wall yorumu. davul olasın, bagetlere gelesin serdar.
 
ahh_belinda Serdar ortaç- another brick in the wall haydi eller havaya ahah !
 
cemsinacetin serdar ortaç'tan another brick in the wall cover'ı. kabustu gerçek oldu. 
 
ilkehatipoglu serdar ortaç soruyor anne benim niyeee another prikim yokk?
 
ElifYilmazPosta Sen onu bırak da serdar ortaç wall yorumunu dinledin mi? dinlemediysen sakın dinleme
 
allahcc serdar ortaç "another brick in the wall"u söylemeye çalışmış. çok büyük günahlara giriyorsun serdar söylemesi benden.
 
beguilingly Kendime gelmem yılları alabilir
 
LosTie8 Serdar Ortaç'tan Another Brick in The Wall.. Buralara buralara buralaraaaa, wii dont niid no ecukeyşın keyşınn.. #hayaldigercekoldu
 
barisyildirim "we don't need no SELF control" ne Serdar Ortaç?
 
boraince serdar ortaç another brick in the wall'u cover'lamış. öldürün beni.
 
zebellah gerçekmiş, ben geyik sanıyordum. serdar ortaç cidden another brick in the wall yorumlamış. şappi şappi leave us kids alone, şapppiii.
 
CandasTolga Sanirim birgün Serdar Ortaç realitesini tanimak zorunda kalacağım.
 
handekuday Serdar Ortaç :"we don't need no self(?) control." Kesinlikle ihtiyacın var Serdar, kesinlikle var.
 
moonpixx öz. sağır olaydım da duymayaydım.
 
oguz_guven Ahmet Kaya için yediğin dayak yetmedi bi de bunun için yiyeceksin Serdar Ortaç
 
bulentburgac serdar ortaç'ın another brick in the wall'u cover yapmasından sonra ingiliz vizesi alımının türklere daha da zorlaştırılması bekleniyor.
 
ege bamyasi serdar ortaç'ın ardından popstar mehtap'ın sahnede comfortably numb'ın gitar solosunu çalmaya hazırlandığı haberi kulislere bomba gibi düştü
 
handekuday Serdar Ortaç çoklu cover denemesi: Buralara buralara...Daktır daktır kapı açık, arkanı dön ve liv dı kılasrum.
 
canselpoyraz cansel poyraz serdar ortaç'ın the wallu söylemesine katılmıyorum ama söyleme hakkını sonuna kadar savunuyorum...hahha:) hep söylemek istemişimdir bu lafı
 
cuneytozdemir cüneyt özdemir Asrın hatası: "Serdar Ortaç'tan Pink Floyd şarkısı" arkadaşlar arkanıza bakmadan kaçın...!