Fener istedi, Cimbom kapıyor

Sarı Kırmızılılar, F.Bahçe'nin de renklerine katmak istediği futbolcu için devreye girdi ve söz aldı

Fener istedi, Cimbom kapıyor
20 Nisan 2012 Cuma 16:28 tarihinde eklendi, 1.333 kez okundu.

 

Sarı kırmızılıların, Real Madrid'le 2013'e kadar sözleşmesi olan Lassana Diarra'yla bir görüşme yaptığı öğrenildi.
 
Avrupa temsilcisi Haim Fresco'yla Diarra'nın ağabeyi arasında Almanya'da hafta başında gerçekleşen görüşmede, belli bir aşamaya gelindiği ve Real Madrid'le anlaşılması durumunda Fransız futbolcunun sarı kırmızılı takıma gelmeyi kabul ettiği öğrenildi.
 
Lassana Diarra, 4 yıllık sözleşme karşılığında Galatasaray'dan yıllık 5.5 milyon euro istedi. Fransız Milli Takımı'nın da formasını giyen Diarra, Real Madrid'ten yılda 4.5 milyon euro kazanıyor.
 
Galatasaray'ın bonservis ücreti için ise Real Madrid'e en fazla 8 milyon euro ödemeyi planladığı, kulüpler düzeyinde anlaşma sağlanırsa Lassana Diarra'yla resmi sözleşme için yeniden bir araya gelineceği öğrenildi.
 
7 Nisan'da özel bir uçakla İstanbul'a gelen ve Fenerbahçe-Antalyaspor maçını izledikten sonra, yönetim kurulu üyesi Ali Yıldırım'la görüşen Diarra, sarı lacivertlilere imza atmak için yıllık 6.5 milyon euro talep etmişti. Bunun üzerine görüşme sonuca bağlanmadan bitmişti.
 
Lassana Diarra'nın Galatasaray'ın Şampiyonlur Ligi'nde doğrudan oynama ihtimalinin daha yüksek olması nedeniyle sarı kırmızılılarla yapılan görüşmede, para konusunda, daha esnek bir ylaklaşım içerisinde olduğu belirtildi.
 
Geçen yaz Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Lassana'na İstanbul'u çok sevdiğini müslüman olması nedeniyle de Türkiye'ye futbol oynamak için gelebileceğini söylemişti.
 
Özgür Sancar- Radyospor