Fener repliği ince mesaj çıktı

“Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi”nin pazar akşamı ekrana gelen son bölümünde Fenerbahçeli taraftarları kızdıran bir replik ekrana geldi

Fener repliği ince mesaj çıktı
28 Aralık 2011 Çarşamba 11:21 tarihinde eklendi, 2.361 kez okundu.

 

Star TV’nin fenomen dizisi “Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi”nin pazar akşamı ekrana gelen son bölümünde Fenerbahçeli taraftarları kızdıran bir replik ekrana geldi.
 
Tribünlerde zaman zaman Beşiktaşlı taraftarların Fenerbahçe aleyhinde söyledikleri küfürlü tezahürat, küfür kısmı kullanılmadan Zafer Algöz’ün canlandırdığı istihbarat başkanı tarafından söylendi.

Behzat Ç.'deki sahnede Memduh ile İstihbarat Başkanı bir aracın içerisinde konuşurken Memduh’un kendisine yolladığı mesajdan rahatsızlığını dile getirince İstihbarat Başkanı, Beşiktaşlı taraftarların Fenerbahçe’ye yönelik olarak söylediği küfürlü tezahüratı “Geçmişin üstüne çekelim bir sünger, ama son kez... anladın sen onu” diye cevap verdi.

Behzat Ç'deki bu cümle Fenerbahçe taraftarlarını kızdırdı. Gelen yoğun tepkiler üzerine “Behzat Ç.”nin senaristlerinden Ercan Mehmet Erdem twitter’dan “Behzat Ç.’de Fenerbahçe’ye laf atanların kim olduğuna dikkat edilirse nereye gönderme yapıldığı daha net anlaşılır. Ben de Fenerbahçeliyim!” açıklamasını yaptı.