Fenerbahçe 2-0 Gençlerbirliği

Spor Toto Süper Lig'in 23. hafta maçında Fenerbahçe, konuk ettiği Başkent temsilcisi Gençlerbirliği'ni 2-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı.

Fenerbahçe 2-0 Gençlerbirliği
01 Mart 2014 Cumartesi 18:37 tarihinde eklendi, 1.589 kez okundu.
Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe, kendi sahasında Gençlerbirliği'ni 2-0 mağlup etti. Sarı-lacivertli ekibin gollerinin ikisini de penaltıdan Emre Belözoğlu kaydetti.
 
55. dakikada Fenerbahçe etkili geldi. Bu dakikada Caner'in kullandığı köşe atışında kafalardan seken topu önünde bulan Kuyt'un yakın mesafeden vuruşunda meşin yuvarlak yan direkten oyun alanına geri döndü.
 
57. dakikada Fenerbahçe penaltı kazandı. Bu dakikada Gökhan Gönül'ün cezasahası dışından sert şutunda Kulusic, üzerine gelen topu eliyle müdahale edince maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Emre Belözoğlu takımını 1-0 öne geçirdi.
 
70. dakikada Fenerbahçe bir kez daha penaltı kazandı. Bu dakikada Salih Uçan'ın pasına hareketlenen Salih Uçan, sol çaprazdan cezasahasına girdikten sonra önce Hakan Aslantaş ardından Ante Kulusic'in müdalalesi ile yerde kalınca maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Emre, kalecinin solundan topu filelere gönderdi. 2-0.
 
89. dakikada Meireles'in pasında topla buluşan Salih Uçan'ın sert şutu az farkla yandan auta çıktı.
 
90. dakikada Alper'in pasında topla buluşan Kuyt'un dönerek yaptığı vuruş kaleci Ferhat'ın ellerinde kaldı.
 
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücdaele Fenerbahçe'nin 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

CİHAN