Fenerbahçe 4 günde kazandırdı

İstanbul Borsası'nda işlem gören kulüp hisselerinin yükselişi sürüyor. En fazla yükseliş ise açık ara Fener hisselerinde yaşanıyor

Fenerbahçe 4 günde kazandırdı
17 Ağustos 2011 Çarşamba 09:57 tarihinde eklendi.

 

Futbolda şike soruşturmasıyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun kulüpler hakkındaki kararını ertelemesiyle birlikte İstanbul Borsası'nda işlem gören kulüp hisselerinin yükselişi sürüyor. En fazla yükseliş ise açık ara Fener hisselerinde yaşanıyor. Önceki günkü yüzde 20'lik tırmanışın ardından dün de yüzde 7.4 yükselen Fenerbahçe hisselerinin 4 günlük kazancı ise yüzde 55.5 gibi rekor bir orana ulaştı. 
 
Dünkü tırmanışta Beşiktaş hisseleri yüzde 3.86, Galatasaray hisseleri yüzde 2.78, Trabzonspor hisseleri ise yüzde 1.63 oranında yükseldi. Cuma günkü kapanışa göre ise Fenerbahçe hisselerinde değer artışı yüzde 28.89 olurken, Galatasaray Sportif hisseleri yüzde 19.60, Trabzonspor Sportif hisseleri yüzde 16.48 ve Beşiktaş Futbol Yatırımları hisseleri de yüzde 16.58 oranında değer kazandı. 
 
Öte yandan CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, "10 Ağustos'tan önce ve sonra üç büyük kulübün kağıtlarını kimler aldı? Futbol federasyonuna yakın, onların ailelerine yakın isimler var mı? Asıl şike burada" diyerek hisselerde insider trading inmcelemesi yapılması gerektiğini söyledi.

Habertürk