Fenerbahçe 5-1 Kayserispor

Spor Toto Süper Lig'in 17. hafta son maçında Fenerbahçe, konuk ettiği Kayserispor'u 5-1 yenerek puanını 41'e yükseltti ve en yakın rakibi Galatasaray'la arasındaki 8 puanlık farkı korudu.

Fenerbahçe 5-1 Kayserispor
29 Aralık 2013 Pazar 18:34 tarihinde eklendi, 1.784 kez okundu.
52. dakikada Fenerbahçe penaltı kazandı. Gökhan Gönül'ün sağdan cezaalanı içine yaptığı ortada Taner, topa elle müdahale edince maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Baroni, takımını öne geçirdi: 1-0.
 
59. dakikada konuk ekip beraberliği yakaladı. Bu dakikada Salih Dursun'un sağdan cezaalanı içine yaptığı ortada ön direkte topla buluşan Bobo, Volkan Demirel'in üzerinden aşırttı: 1-1.
 
61. dakikada Fenerbahçe tekrar öne geçti. Bu dakikada Kuyt'un sağ kanattan cezasahasına gönderdiği ortada topla buluşan Moussa Sow, bir şutla kaleci Gökhan'ı mağlup etti: 2-1.
 
63. dakikada Fenerbahçe farkı ikiye çıkardı. Bu dakikada Baroni'nin sağ kanattan kullandığı köşe atışında ön direkte topa iyi yükselen Mehmet Topal, kafayla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 3-1.
 
70. dakikada Fenerbahçe'nin dördüncü golü geldi. Bu dakikada Baroni'nin sağdan cezasahasına yaptığı ortada topla buluşan Emenike, sert bir vuruşla kalecinin solundan topu ağlara gönderdi: 4-1.
 
76. dakikada Fenerbahçe farkı dörde çıkardı. Bu dakikada cezaalanı sol çaprazına açılan topu önünde bulan Caner Erkin, düzgün bir vuruşla kaleci Gökhan'ı mağlup etti: 5-1.
 
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele Fenerbahçe'nin 5-1 üstünlüğü ile sona erdi.

CİHAN