Fenerbahçe beklemeye aldı

Fenerbahçe yönetimi, Ersun Yanal'ın ardından Mustafa Denizli ile bir araya geldi. Denizli ile başkanvekili Abdullah Kiğılı görüştü ve sarı - lacivertli yönetim Ersun Yanal gibi Mustafa Denizli'ye de yedekleyerek beklemeye aldı.

Fenerbahçe beklemeye aldı
01 Haziran 2013 Cumartesi 18:56 tarihinde eklendi, 1.053 kez okundu.

Fenerbahçe yönetimi, yabancı teknik adamlarla yapılacak temasların ardından takımın yeni teknik direktörünü açıklayacak. ntvspor.net'in haberine göre, teknik direktör arayışlarını südüren Fenerbahçe yönetimi, Ersun Yanal'ın ardından Mustafa Denizli ile bir araya geldi.

2000-2001 sezonunda sarı-lacivertli takımın başında şampiyonuk yaşayan deneyimli teknik adamla, başkanvekili Abdullah Kiğılı görüştü. Kiğılı, tıpkı Ersun Yanal'a olduğu gibi, Mustafa Denizli'ye de yönetimin beklentilerini anlattı. Tecrübeli hoca da Kiğılı ile görüşlerini paylaştı.

Bilindiği gibi tecrübeli teknik direktör Mustafa Denizli, daha önce Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım döneminde çalışmış ve takımı şampiyon yapmıştı. Denizli, Şampiyonlar Ligi'ne de direkt olarak katılmış ve grup mücadelesinde de sıfır (0) puanda kalarak tepki çekmişti.

öte yandan Beşiktaş Kulübü başkan adayı Serdal Adalı'nın ve başkan Fikret Orman'ın da teknik direktörlük için Mustafa Denizli ile ön görüşme yaptığı gelen haberler arasında. Denizli'nin milli takım koordinatörlüğü için adı geçse de, bir kulüp takımı çalıştırmak istediği de biliniyor.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Abdullah Kiğılı, yerli teknik adamlarla görüşmelerini tamamladıklarını ve bundan sonra yabancı adaylara görüşeceklerini söyledi. Kiğılı hafta içi yapılacak yönetim kurulu toplantısında teknik adam konusunda bir karar vereceklerini ifade etti.

Sarı - lacivertlilerin yabancı teknik adamlar listesinde Mircea Lucescu, Louis Van Gaal, Felix Magath, Berndt Van-Marwijk ve Dick Advocaat isimleri öne çıkıyor.


CİHAN