Fenerbahçe Benfica maçı saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe'nin Benfica maçı için geriye sayım devam ediyor. Fenerbahçe Benfica maçını hangi kanal saat kaçta yayınlayacak?

Fenerbahçe Benfica maçı saat kaçta hangi kanalda?
25 Nisan 2013 Perşembe 09:21 tarihinde eklendi, 6.384 kez okundu.

 

Fenerbahçe Benfica Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?
 
Fenerbahçe Benfica maçı 25 Nisan Perşembe akşamı saat 22:05'te oynanacak.
 
Fenerbahçe Benfica maçının hangi kanalda yayınlanacağı da netlik kazandı. Fenerbahçe Benfica maçı Star TV'den canlı yayınlanacak.

Aykut Kocaman: Yüzde 51 Benfica
 
Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Cristian Baroni ve Teknik Direktör Aykut Kocaman yarınki Benfica maçı öncesinde düzenlenen basın tkoplantısına katıldılar. Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki toplantıda ilk sözü alan Cristian Baroni, "Zor ve önemli bir maç, fakat biz iyi hazırlandık, hedefimize yakınız, bekleyip göreceğiz. Takımımız maça odaklandı. İyi bir maç çıkarmak ve kazanmak için hazırız. Rakip güçlü ama bizim de iyi ve fark yaratacak oyuncularımız var" dedi.
 
Aykut Kocaman ise "Ulusal maçlar dışında dünyanın en önemli iki organizasyonundan birinde yarı final oynamak gurur verici" diyerek ilk sözlerini sarfetti. Kocaman; "Hem kendi adıma hem de takımım adına; bugün burada bana göre belki dünyanın milli takımlar dışındaki organizasyonları saymazsak, iki büyük turnuvasından birinde yarı finalinde olmanın hem onuru hem gururu hem de heyecanını taşıyorum" diye konuştu.
Kocaman sözlerini şöyle sürdürdü: "Bizim tarihimizde ilk defa, yakın tarihte, modern tarihte diyelim, bu heyecanı çok daha fazla yaşamız bir rakip ile oynayacağız. Son yıllarda büyük bir çıkış içinde olan bir kulüp ile oynayacağız. Her kulüp gibi saygıdeğer bir ekip. Üst düzeyde bir takım ile oynayacağız.
 
Sanki ; Benfica bu maçı ilk defa oynuyormuş gibi heyecanlı, ama biz Fenerbahçeliler sanki her yıl oynuyormuş gibi sıradan bakılıyor gibi gözüküyor, Gençlerbirliği yenilgisi sonrası böyle bir hava var gibi"