Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi tatil edildi

Ziraat Türkiye Kupası'nda 2-2 berabere biten ilk maçın rövanşında Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan maç çıkan olaylar yüzünden tatil edildi.

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi tatil edildi
19 Nisan 2018 Perşembe 22:11 tarihinde eklendi, 1.780 kez okundu.
Fenerbahçe - Beşiktaş karşılaşması, maçın 57'nci dakikasında gerçekleşen olaylar nedeniyle tatil edildi. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, ambulansla hastaneye götürülüyor
 
GERGİN DERBİ OLAYLAR NEDENİYLE DURDU
 
Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçının 57'nci dakikasında oyun durdu. 
 
Beşiktaş'ın yedek kalecisi Tolga Zengin, yedek kulübesinin arka tarafında yer alan sarı lacivertli taraftarlar ile sözlü tartışmaya girdi. Araya girmeye çalışan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in kafasına tribünlerden sahaya atılan yabancı madde isabet etti. Şenol Güneş'te herhangi bir yaralanma gözükmezken, tecrübeli teknik adam şiddetli gelen yabancı maddenin kendisine isabet etmesi ile yerde kaldı. Sağlık görevlileri deneyimli teknik adama buz torbasıyla müdahale ederken, Beşiktaş cephesi soyunma odasına gitti. Soyunma odası koridorlarında arbede yaşanırken, Fenerbahçeli oyuncular sahada bekledi. Hakem Mete Kalkavan ve yardımcıları da hakem odasına gitti ve burada bir toplantı gerçekleştirdi.
 
Hakemin kararıyla olaylar nedediyle maç tatil edild