Fenerbahçe kafilesi Manchester'da

Fenerbahçe kafilesini İngiltere'nin Manchester kentine götüren uçağın kokpit camına kuş çarpması nedeniyle Budapeşte'ye acil iniş yapmasının ardından İstanbul'dan Macaristan'ın başkenti Budapeşte'ye giden Borajet Havayollarına ait uçakla sarı lacivertli takım TSİ 18.30 sularında Manchester'a hareket etti.

Fenerbahçe kafilesi Manchesterda
19 Ekim 2016 Çarşamba 23:25 tarihinde eklendi.
Fenerbahçe kafilesini İngiltere'nin Manchester kentine götüren uçağın kokpit camına kuş çarpması nedeniyle Budapeşte'ye acil iniş yapmasının ardından İstanbul'dan Macaristan'ın başkenti Budapeşte'ye giden Borajet Havayollarına ait uçakla sarı lacivertli takım TSİ 18.30 sularında Manchester'a hareket etti. Fenerbahçe'nin akşam saatlerinde Old Trafford Stadyumu'nda yapacağı antrenman iptal olurken, teknik direktör Dirk Advocaat basın toplantısı düzenleyecek.
 
Öte yandan Fenerbahçe Kulübü resmi internet sitesinden bir teşekkür mesajı yayımladı. Yayımlanan teşekkür mesajı şu şekilde:
 
"Bugün 11:00'de gerçekleşen Manchester yolculuğumuz esnasında, kafilemizi taşıyan uçağın kokpit camı çatlamış ve Budapeşte Havalimanı'na güvenli olarak acil iniş gerçekleştirilmiştir. Kafilemizde endişe verici bir durum bulunmamış, resmi havayolu sponsorumuz Borajet tarafından yönlendirilen yeni bir uçak ile Manchester yolculuğumuz devam etmiştir.
 
Yaşanan gelişmeler üzerine kafilemizle ve camiamızla geçmiş olsun dileklerini paylaşan başta Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği Vakfı olmak üzere kulüplerimize hassasiyetleri için teşekkürlerimizi iletir, Budapeşte'de bizlere her konuda yardımcı olan Türkiye Cumhuriyeti Budapeşte Büyükelçimiz Sayın Şakir Fakılı'ya şükranlarımızı sunarız."
 
Fenerbahçe Manchester'a ulaştı
 
UEFA Avrupa Ligi A Grubu 3. hafta maçında Perşembe günü İngiliz takımı Manchester United ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe, TSİ 21.20 sularında Manchester'a vardı.
Saat 11.00'de Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Manchester'a hareket eden kafileyi taşıyan uçak, kokpit camına kuş çarpması nedeniyle öğle saatlerinde Budapeşte'ye acil iniş yaptı. Burada bir süre bekleyen sarı lacivertliler, resmi havayolu sponsoru Borajet tarafından İstanbul'dan Budapeşte'ye yönlendirilen uçakla TSİ 18.40 sularında Manchester'a hareket etti. Yaklaşık 3 saat süren yolculuğun ardından Fenerbahçe, Manchester'a ulaştı. Fenerbahçe buradan maçın oynanacağı Old Trafford Stadyumu'na geçti.