Fenerbahçe, Lazio maçının hazırlıklarına başladı

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçında 11 Nisan Perşembe günü deplasmanda Lazio ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarına bir günlük iznin ardından akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.

10 Nisan 2013 Çarşamba 00:18 tarihinde eklendi, 1.664 kez okundu.

 

Can Bartu Tesisleri’nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 35 dakika süren antrenman basına kapalı gerçekleştirildi. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 4 gruba ayrılan oyuncular, ayak tenisi oynadı.

Daha sonrasında kanat organizasyonlarının çalışıldığı antrenman, oyuncuların bireysel çalışmaları ile tamamlandı. Kaleciler Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Erten Ersu ise kaleci antrenörü Murat Öztürk eşliğinde takımdan ayrı yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Gribal enfeksiyon rahatsızlığı bulunan Gökhan Gönül antrenmana katılmazken, Emre Belözoğlu ile Moussa Sow ise tedavi ve çalışmalarını özel program dahilinde sürdürdü. Reto Ziegler, Mehmet Topal ve Egemen Korkmaz da aktif dinlenme çalışmaları kapsamında antrenmanı takımdan ayrı yaptıkları çalışmalarla tamamladı.
 
Öte yandan dün A2 takımının Karşıyaka ile oynadığı maçta görev alan Recep Niyaz, rejenerasyon çalışması ile antrenmanı tamamladı.
 
Fenerbahçe, Lazio maçı için yarın saat 13.00’te Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel uçakla Roma’ya hareket edecek. Teknik direktör Aykut Kocaman ile Dirk Kuyt, yarın saat 20.00’de maçın oynanacağı Roma Olimpiyat Stadı’nda basın toplantısı düzenleyecek. Takım da son antrenmanını maçın oynanacağı Roma Olimpiyat Stadı’nda yapacak. Antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilecek.

DHA