Fenerbahçe onu, o da Fener'i istiyor

Yeni sezonun planlaması ve transfer çalışmalarını başlatan Fenerbahçe, Emre'yle sözleşme yenilenmeme olasılığına karşı listesine pek çok oyuncu aldı; bunlardan bir tanesi de Eskişehirspor'un başarılı orta saha oynucusu Veysel Sarı...

Fenerbahçe onu, o da Feneri istiyor
16 Nisan 2012 Pazartesi 17:30 tarihinde eklendi, 1.123 kez okundu.

 

Radyospor'dan Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Veysel, Eskişehirspor'un menfaatleri doğrultusunda olabilecek bir transfere sıcak baktığını söyledi.
 
ÖNCE ESKİŞEHERSPOR VE AVRUPA LİGİ HEDEFİ, SONRA TRANSFER
 
Aykut Kocaman'ın beğendiği oyuncular arasında yer alan Veysel, "Fenerbahçe'yle olan temaslar sezon sonunda transferle sonuçlanır mı?" şeklindeki soruya ise "Bunları ben de duyuyorum. Ancak öncelikli hedefim Eskişehirspor ve Avrupa Ligi'ne gitmek. Kupayı kaldırıp, Avrupa'ya gitmek istiyoruz. Ya da play-off yoluyla Avrupa'ya gitmek istiyoruz. Şu anda aklımda Eskişehirspor var; ama sezon sonunda yönetim ve hocamıız böyle bir transfere izin verirse ben de bu karara uyarım. Eğer Eskişehirspor'un çıkarları doğrultusunda gerçekleşecekse elbette bu transferin gerçekleşmesini isterim" dedi. 
 
GETAFE VE BAYERN LEVERKUSEN DE İSTİYOR
 
Getafe Sportif Direktör'ü Toni Munoz ve Bayer Leverkusen'in kendisini yakında takip ettiğini belirten Veysel, "Antalyaspor'la yaptığımız maça Leverkusenli bir temsilci geldi. Kulübüme de bilgi vermişler. Benimle ilgili olumlu bir düşünceye sahip olduklarını duydum. Menajerime de bunu söylemişler. Ancak ben şu anda transfere odaklanmış değilim. Sadece takımımın başarısını düşünüyorum. Lig bittikten sonra bunlara karar verilir. Elbette ki kulübüm izin verirse Avrupa'da oynamak istiyorum" diye konuştu.
 
SIKIBBE'NİN ETKİSİ BÜYÜK
 
Veysel, "Bayern Leverkusen'li yetkililer menajerime beni uzun süredir takip ettiklerini söylediler. Eski teknik direktörüm Michel Sikibbe'nin bana referans olduğunu biliyorum. Kendisiyle iletişimimiz sürüyor. Beni çok seviyor, baba oğul gibi bir ilişkimiz var ve sık sık konuşuyoruz" şeklinde konuştu. 
 
Veysel, Avrupa da yoksa Türkiye'de Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray gibi takımlarda mı oynamak istersin sorusuna, "Hedefim Avrupa olur. Kulübüm izin verirse Avrupa'da oynamayı isterim. Kendimi Avrupa'da daha çok geliştirebileceğimi düşünüyorum" dedi.
 
ALPER POTUK'UN TRANSFERİ SEZON SONUNDA YENİDEN GÜNDEME GELEBİLİR
 
Devre arasında Fenerbahçe'ye transferi son anda gerçekleşmeyen Alper Potuk'la ev arkadaşı olan Veysel, "Alper, Fenerbahçe'ye gitti ve son anda transferi gerçekleşmedi. 21 yaşındaki bir futbolcu için çok zor bir durum. Ben biliyorum neler yaşadığını. İlk zamanlarda biraz performas sorunu yaşadı. Sonrasında elmacık kemiği 4 yerden kırıldı. Sanırım bir iki hafta içerisinde tam olarak hazır olabilir. Alper çok çok iyi bir oyuncu. Avrupa'da oynayabilir. İyi olmasa Milli Takım'da forma giymezdi. Ben sezon sonunda Alper'i İstanbul takımlarının isteyeceğini düşünüyorum" diye konuştu.
 
39 YILLIK HASRETE SON VERECEĞİZ TÜRKİYE KUPASI'NI ESKİŞEHİR'E GETİRECEĞİZ
 
Veysel, Türkiye Kupası için ise "Temel hedefimiz Avrupa Ligi'ne gitmek. Playofflarda şansımızı zorlayacağız; ancak bizim takım olarak Türkiye Kupası'na da çok odaklandık. Takım olarak eminiz, en iyisini yapacağız. Eskişehirspor 39 senedir kupayı kazanamıyor. Biz bu sene kupayı Eskişehir'e getirmeyi çok istiyoruz. Yarı fiinalde Bursaspor'u geçeceğimize inanıyorum. Finalde rakip kim olursa olsun, bizim için farketmez. Finalde kaybedeceğimizi sanmıyorum " dedi. 
 
Başarılı bir sezon geçirdiğini belirten Veysel, "Bu sezen düzenli olarak oynamaya başladım. Kendi adıma futbolumu çok geliştirdim. Hem defansif hem ofansiif oynayabiliyorum. Kendi adıma bu sezon çok iyi geçti diyebilirim. Ama bununla yetinmeyeceğim. Kendi adıma play-off ve Türkiye Kupası'nda da en iyisini yapacağım" diye konuştu.
 
MİLLİ TAKIM'A SEÇİLMEYİ BEKLİYORUM
 
Veysel, "Abdullah Avcı, gençlere çok önem veren bir teknik direktör. Ben de bundan sonreki süreçte A Milli Takım'a davet edilmeyi bekliyorum. Abdullan Avcı, genç bir jenerasyon oluşturmak istiyor; bu yeni yapının içerisinde ben de olacağıma inanıyorum; çünkü oyun yapım buna uygun" dedi.