Fenerbahçe, Reyes'i sordu

Aykut Kocaman'ın ayrılma kararıyla ilgili belirsizlik devam ediyor; ancak sarı lacivertli yöneticiler, ara transfer dönemiyle ilgili çalışmalarını sürdürüyorlar.

Fenerbahçe, Reyesi sordu
26 Aralık 2012 Çarşamba 16:16 tarihinde eklendi.

 

Bu çerçevede Fenerbahçe'nin, Sevilla'yla temasa geçerek tecrübeli orta saha oyuncusu José Antonio Reyes'in durumunu sorduğu öğrenildi.  Reyes'in temsilcileriyle de temas kuran yöneticiler, futbolcunun kulüpteki durumu ve olası bir transfere bakış açısını öğrendiler.
 
SEVILLA'DA KALMAK İSTİYOR; FAKAT ÖNERİLECEK TEKLİFİN NİTELİĞİ DE ÖNEMLİ
 
Sevilla Kulübü'yle iyi ilişkileri olan AS Gazetesi'nin Sevilla temsilcisi José Antonio Espina, Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe'nin Reyes'in durumunu sorduğu bilgisini aldık. Bundan bir süre önce böyle bir gelişme yaşandı; ancak Reyes burada kalmak istiyor. Gitmeye niyeti yok. Sevilla'da yılda 2.2 milyon euro para kazanıyor. Ama elbette bunun çok üzerinde bir ücret önerilirse fikri değişebilir. Bu bir olasıktır; fakat son temasta cevabı olumlu değildi" diye konuştu.
 
Fenerbahçe'nin Reyes'i ikna edebilecek bir öneri hazırladığı ancak, Aykut Kocaman'ın görevden ayrılma kararı nedeniyle bu konudaki temasların da aksadığı öğrenildi.
 
Radyospor