Fenerbahçe Roma'da

Fenerbahçe Futbol Takımı, UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanşında yarın İtalya'nın Lazio takımıyla yapacağı maç için Roma'ya geldi.

Fenerbahçe Romada
10 Nisan 2013 Çarşamba 19:18 tarihinde eklendi.

 

Sarı-lacivertli ekip, özel uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan hareket ettikten sonra yaklaşık 2,5 saatlik bir yolculuğun ardından, Roma Fiumicino Havalimanı'na ulaştı.
 
Fenerbahçe kafilesinde kulüp başkanı Aziz Yıldırım ile aralarında Abdullah Kiğılı, Ömer Temelli ve İlhan Ekşioğlu'nun da bulunduğu kulüp yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda kulüp delegasyonu bulunuyor.
 
Sarı-lacivertli takımda sakatlığı bulunan Moussa Sow'un yanı sıra 20 kişilik kadroya dahil edilmeyen Semih Şentürk, Miroslav Stoch ve Serdar Kesimal yer almıyor.
 
Bu arada 1964-67 yılları arasında Lazio forması giyen Can Bartu da sarı-lacivertli kafileyle Roma'ya geldi. İstanbul'daki ilk maç öncesi statta düzenlenen törende Bartu, eski takımının yöneticilerine, İtalyan kulübünün yöneticileri de Bartu'ya, üzerinde isminin yer aldığı 10 numaralı forma hediye etmişti.
 
Futbolcular, yöneticiler ve delegasyondan oluşan kafile hava limanına getirilen 3 ayrı otobüsle şehre götürülerek, konaklayacakları otele yerleştiler. Otelde geniş güvenlik önlemlerinin alındığı görüldü.
 
Öte yandan hava limanında takımı karşılayan bir taraftar grubu bulunmazken, Fenerbahçe formasıyla alanda bulunan bir kadın taraftar sarı-lacivertlilerin gelişini takip etti.

DHA