Fenerbahçe Romanya'da şov yaptı

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında deplasmanda Romanya'nın Vaslui takımını 3-1'lik skorla mağlup etti ve tur atlayan ekip oldu.

Fenerbahçe Romanyada şov yaptı
08 Ağustos 2012 Çarşamba 22:53 tarihinde eklendi, 2.930 kez okundu.

 

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Romanya'nın Vaslui takımını deplasmanda 4-1 yenen Fenerbahçe, tur atladı. Sarı-lacivertliler, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda mücadele edecek. 
     
Karşılaşmanın ikinci yarısına galibiyet golü bulmak için çıkan Fenerbahçe'de kaleci Volkan Demirel, 53. dakikada N'Doye'nin penaltı atışını kurtararak takımını ateşledi. 70. dakikadan sonra rakip kalede etkili olan sarı-lacivertliler, Kuyt'ın arka arkaya attığı gollerle 3-1 öne geçti. Kuyt'ın yerine 85. dakikada oyuna giren Sow, 90+1. dakikada attığı güzel golle skoru 4-1 yaptı. Fenerbahçe, ilk maçta 1-1 berabere kaldığı rakibini kendi sahasında 4-1 gibi farklı bir skorla yenerek tur atlayan taraf oldu. 
     
Karşılaşmanın ikinci yarısının başında N'Doye ile penaltı atışından yararlanamayan Vaslui, 70. dakikadan sonra Fenerbahçe atakları karşısında kalesinde zor anlar yaşadı. Kuyt'ın gollerine engel olamayan Rumen temsilcisi, 90+1. dakikada da Sow'un golünü önleyemeyince kendi sahasında 4-1 yenilerek, UEFA Şampiyonlar Ligi'nden elendi.