Fenerbahçe sahne alıyor

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunun ilk maçında bugün Romanya'nın Vaslui takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe'de tek hedef galibiyet

Fenerbahçe sahne alıyor
01 Ağustos 2012 Çarşamba 09:02 tarihinde eklendi, 2.494 kez okundu.

 

Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek için 3. ön eleme ve play-off turlarını geçmek zorunda olan sarı-lacivertli ekip, ilk eleme turu mücadelesinde Rumen ekibine karşı ciddi bir sınav verecek.
 
Sarı-lacivertliler, seyircisinin önünde çıkacağı sezonun ilk resmi maçını kazanarak, 8 Ağustos Çarşamba günü Romanya’da yapılacak rövanş maçı öncesi avantaj elde etmek istiyor.
 
169. AVRUPA SINAVI
 
Aynı zamanda Spor Toto Süper Lig’de yeni sezona hazırlık dönemi devam eden Fenerbahçe, Vaslui karşısında kazanarak moralli bir başlangıç yapmaya çalışacak. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda saat 21.45’te başlayacak karşılaşmayı İspanyol hakem Antonio Mateu Lahoz yönetecek. 
 
GEÇEN YIL ŞİKEDEN MEN EDİLDİ
 
Geçen sezon "Futbolda şike" soruşturması sürecinde Avrupa kupalarına katılımdan men edilen sarı-lacivertli ekip, yaklaşık 2 yıl aradan sonra Kadıköy’de seyircisinin önünde Avrupa kupası maçına çıkacak.
 
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki son Avrupa kupası maçında 26 Ağustos 2010’da UEFA Avrupa Ligi play-off mücadelesinde Yunanistan’ın PAOK takımı ile karşılaşan sarı-lacivertliler, yaklaşık 2 yıllık bir sürecin ardından bir Avrupa kupası maçında seyircisiyle buluşacak. 
 
AYKUT KOCAMAN İLE 5. KEZ AVRUPA'DA
 
Fenerbahçe Futbol Takımı, Vaslui maçıyla birlikte teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde 5. kez Avrupa kupası maçı oynayacak. Kocaman yönetiminde 2010-2011 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme ve UEFA Avrupa Ligi play-off turları olmak üzere 4 maç yapan sarı-lacivertliler, bir sezonluk aradan sonra Kocaman yönetiminde 5. Avrupa kupası maçını yapacak.
 
Fenerbahçe, Aykut Kocaman yönetiminde 4 Avrupa kupası maçında 2’şer beraberlik ve yenilgi alırken henüz galibiyet yüzü göremedi.