Fenerbahçe-Vaslui maçı saat kaçta hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Liginde ülkemizi temsil edecek olan Fenerbahçe 3. ön eleme turu ilk maçında Romanya'nın Vaslui takımı ile Şükrü Saraçoğlu Stadında karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe-Vaslui maçı saat kaçta hangi kanalda?
01 Ağustos 2012 Çarşamba 12:58 tarihinde eklendi, 42.227 kez okundu.

 

Fenerbahçe Vaslui maçı 1 Ağustos 2012 Çarşamba akşamı saat 21.45'te  oynanacak. Fenerbahçe Vaslui maçı canlı olarak  D-Smart 77. Kanal Smart Spor ve Smart Spor HD kanallarından izlenebilecek. İşte Fenerbahçe Vaslui maçı canlı yayın bilgileri ve maç öncesi iki takımda son durumlar.
 
FENERBAHÇE VASLUI MAÇ D SMART'TAN YAYINLANACAK
 
Fenerbahçe'nin Vaslui takımı ile Şükrü Saraçoğlu Stadı'ında yapacağı Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme maçı, 1 Ağustos Çarşamba günü, 21.45'de sadece D-Smart 77. Kanal Smart Spor ve Smart Spor HD'den ekrana gelecek
 
Şampiyonlar Ligi'nde iki eleme turu oynayacak olan Fenerbahçe, 3. ön eleme turu ilk maçında Romanya'nın Vaslui takımı ile 1 Ağustos Çarşamba, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Maç 1 Ağustos Çarşamba 21.45'te sadece D-Smart 77. Kanal Smart Spor ve Smart Spor HD'de canlı yayınlanacak.
 
FENERBAHÇE YENİ TRANSFERLERLE GÜÇLENDİ
 
Transfer döneminde, yıllarca Liverpool forması giymiş Hollandalı Dirk Kuyt Valencia'dan Mehmet Topal, Beşiktaş'tan ayrılan Egemen Korkmaz, Kayserispor'dan Hasan Ali Kaldırım ve Bucaspor'dan Salih Uçan gibi isimlerle, kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe, rövanş maçını ise 7 Ağustos'ta Romanya'da oynayacak.
 
VASLUI TAKIMINI TANIYALIM
 
Fenerbahçe'nin karşılaşacağı Vaslui de son yıllarda büyük gelişim gösteren takımlardan biri. 2002 yılında kurulan, 3. Lig'den 8 yıl gibi kısa bir sürede 1. Lige tırmanan Vaslui, bu yıl 10. yılını kutluyor. Vaslui, katıldığı tek Şampiyonlar Ligi ön elemesinde geçen sezon Twente'ye elenmişti. Geçen sezon Avrupa Ligi'nde Lazio'ya iki maçta da yenilmeyen, Sporting Lizbon'u da evinde tek golle yenen takımın yıldız futbolcusu ise, Senegalli Ousmane N'Doye..