Fenerbahçe ve Galatasaray medyayla buluştu

Kadınlar Euroleague Sekizli Finalleri'nde 18-24 Mart tarihleri arasında mücadele edecek olan Fenerbahçe ve Galatasaray takımları düzenledikleri medya gününde basın mensuplarıyla buluştular.

Fenerbahçe ve Galatasaray medyayla buluştu
15 Mart 2013 Cuma 20:18 tarihinde eklendi.

 

 
Ekaterinburg'un ev sahipliğinde, Rusya'da 18-24 Mart tarihleri arasında düzenlenecek Kadınlar Euroleague Final 8 organizasyonu öncesinde her iki takım da ayrı ayrı yaptıkları medya günlerinde turnuvayla ilgili açıklamalarda bulundular.
 
Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda organize edilen medya günü etkinliğine Galatasaray Basketbol Şubesi Koordinatörü Murat Özyer, başantrenör Ekrem Memnun ve sarı-kırmızılı takımın oyuncuları katıldı. Etkinlikte, basın mensupları Memnun ve oyuncularla röportaj yaptı.
 
Bu arada, etkinlik öncesi salonda antrenman yapan Galatasaray Medical Park Erkek Basketbol Takımı oyuncuları, Sekizli Final için Ekaterinburg'a gidecek olan kadın basketbolculara başarılar diledi ve nazar boncuğu hediye etti.
 
ÜLKER SPORTS ARENA'DA BULUŞTULAR
 
Öte yandan Fenerbahçe ise Ülker Sports Arena'da düzenlenen medya günü etkinliğinde kadın takımı başantrenörü Roberto Iniguez ve sarı-lacivertli oyuncular gazetecilere röportaj verdi. Röportajlar öncesinde sarı-lacivertliler takım fotoğrafı çektirdi.
 
Medya etkinliğinin ardından İstanbul'daki son antrenmanını yapan Fenerbahçe, bu gece yarısı Ekaterinburg'a gidecek. Sarı-lacivertliler Sekizli Final'de tam kadro mücadele edecek.

CİHAN