"Fenerbahçe'de asla oynamam"

Brezilya’daki bir gazeteye röportaj veren Galatasaray’lı futbolcu Felipe Melo, yaşanan şampiyonluk ve transfer durumuyla ilgili açıklamalar yaptı.

Fenerbahçede asla oynamam
16 Mayıs 2012 Çarşamba 13:12 tarihinde eklendi, 2.360 kez okundu.

Brezilya gazetesi Globo’ya röportaj veren Galatasaray’lı Felipe Melo, yaşanan şampiyonluk ve transferiyle ile ilgili birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı.

 
Felipe Melo, tüm derbilerde rakip fileleri havalandırdığını ve 12 golle takımının en golcü ismi olduğunu belirterek sarı-kırmızılı formayla başarılı bir sezon geçirdiğini söyledi.
 
Avrupa'dan üç önemli kulüpten teklif aldığını belirten Melo, önceliğinin Galatasaray'da kalmak olduğunu belirtti. 
 
Galatasaray'dan gelecek yanıta göre değerlendirme yapacağının altını çizen Brezilyalı oyuncu, "Yönetimin sözleşmemi uzatma opsiyonu var. Bunu kullanıp kullanmayacaklarını tatil sonrasında öğreneceğiz" dedi.
 
Elde edilen şampiyonluğu, dünyada hiçbir kulübün şampiyonluğuna değişmeyeceğini belirten Melo, "Bir kulüpte 4 kez üst üste şampiyonluk kupasını kaldırmaktansa, Türkiye'de bir kez şampiyon olmayı tercih ederim" ifadesini kullandı.
 
Riera ile yaşadıklarının geçmişte kaldığını belirten Felipe Melo, "Manchester Cityli Balotelli, 60'dan fazla vukuatı olmasına rağmen, halen takımında. Futbolda bu tür şeyleri abartmamak gerekir. Hırçın bir oyuncu olmama rağmen, tek kırmızı kart görmedim" ifadesini kullandı.
 
'FENERBAHÇE’YE ASLA GİTMEM'
"Bir gün Fenerbahçe forması giymek ister misin ?" sorusuna ise "asla" yanıtı veren Melo, "Ben ikinci Figo olmam. Daha fazla para için Real Madrid'e gitti, ama asla affedilmedi. Fenerbahçe büyük bir kulüp, ancak ben gönül verdiğim kulübün renklerine döneklik yapmam" diye konuştu.
 
ntvspor