Fenerbahçe’de Büyük Değişiklikler Olacak

Bu sezon tarihinin en kötü dönemlerinden birini yasayan Fenerbahçe’de yenilenme planları tam gaz sürüyor.

Fenerbahçede Büyük Değişiklikler Olacak
14 Mart 2019 Perşembe 16:48 tarihinde eklendi.

 

Bu sezon tarihinin en kötü dönemlerinden birini yasayan Fenerbahçe’de yenilenme planları tam gaz sürüyor.

 

Özellikle sarı-lacivertlilerde teknik direktör Ersun Yanal’ın bu yenilenme kararıyla birlikte tam 14 futbolcuyla yolları ayırma eşiğine geldiği belirtilirken, sarı-lacivertlilerin gelecek sezon yepyeni bir kadroyla sahalara geri döneceği konuşuluyor.

 

Geçtiğimiz hafta sonu Medipol Başakşehir’e deplasmanda 2-1’le boyun eğerek bir kez darbe alan Kanarya’da, köklü değişimlerden kaçış yok gibi duruyor. Bu hafta kendi evinde Sivasspor’u ağırlamaya hazırlanan sarı-lacivertlilerde Yanal’ın, kalan 9 hafta içerisinde tüm futbolcuları bir kez daha gözden geçireceği ve kafasında gönderilecekler listesini de netliğe kavuşturacağı konuşuluyor. Betboo giriş için tıklayınız: http://www.presidentalibongo.com/betboo-mobil-giris.php.

 

Ancak buna rağmen birçok kesime göre deneyimli çalıştırıcının göndereceği isimler konusunda şimdiden kararını verdiği öne sürülürken, bir sonraki sezon Fenerbahçe’deki iskelet kadronun tamamının yenilenmesi bekleniyor.

 

Fenerbahçe’de köklü bir değişikliğe gidildiğinin sinyalini de veren Ersun Yanal yönetim ile birlikte alınacak kararlarla yeni bir kadro ile sezona başlamayı hedefliyor.

 

Takımdan ayrılacak isimler şöyle;

 

Fenerbahçe’nin başarılı fakat sinirine yenik düşen kalecisi Volkan Demirel
 

Carlos Kameni, Romen Neustadter, Martin Skrtel, İsmail Köy Başı, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Tolga Ciğerci, Yassıne Benzıa, Andre Ayew, Islam Slımanı, Mıchael Frey.
 

Valbuena ve Soldado için belirsizlik devam etmekle birlikte sözleşmeleri gereğince bir sezon uzama gibi bir durum da mümkün gözüküyor.