Fenerbahçe'de Diego sesleri

Aykut Kocaman’ın zihnindeki isim için ‘Şeytan’ Rıdvan Dilmen ‘tüyo’ verdi: F.Bahçe, sağda solda bir oyuncu aramadan Diego’ya gitmeli. Tek eksik bu

Fenerbahçede Diego sesleri
24 Kasım 2012 Cumartesi 12:30 tarihinde eklendi, 1.220 kez okundu.

Fenerbahçe'de Cristian’ın ofansif olarak yetersiz kalışı nedeniyle orta sahaya takviye yapma düşüncesi ağırlık kazanırken, Rıdvan Dilmen adres olarak Diego’yu gösterdi.


NTV Spor’da maçı değerlendiren Dilmen, yakın arkadaşı Aykut Kocaman’ın da bir süredir transferini düşündüğü Wolfsburg’un Brezilyalı 10 numarasının alınmasının çok akılcı olacağını söyledi.
 
Rıdvan Dilmen, “UEFA’ya almayacaklar dedikleri F.Bahçe, UEFA’yı almaya aday. F.Bahçe’ye Alex ile Cristian’ın karışımı bir orta saha oyuncusu lazım. Diego gibi gelip orta sahadan topa alacak tecrübeli bir oyuncu gerek. Bence sağda solda bir oyuncu aramadan Diego’ya gidilmeli. Tek eksik bu gibi gözüküyor. Cristian’ı arkaya da çekip kullanabilirsiniz” dedi.
 
YILDIRIM HAREKAT
Bu arada “UEFA’da şampiyonluk” şarkıları Fenerbahçe yönetimini de heyecanlandırdı. Başkan Aziz Yıldırım’ın, Aykut Kocaman’ın daha önce istediği Diego’nun transferinin bitirilmesi için düğmeye bastığı öğrenildi. Wolfsburg’un Avrupa kupalarında yer almaması nedeniyle Diego’nun 2. turda oynaması yönünde bir önünde engel bulunmuyor.