Fenerbahçe'de Salih paniği

Fenerbahçe'de 26 maç oynayıp, zorlu bir sezon geçirdi. Ardından U19'a gitti, şimdi de U20 ile Dünya Kupası'na hazırlanıyor. Hem de ne hazırlık! Genç yıldıza kampta sezon başı yüklemesi yapılması, sakatlık endişesi yaratıyor.

Fenerbahçede Salih paniği
10 Haziran 2013 Pazartesi 09:46 tarihinde eklendi.
FANATİK gazetesinde yer alan habere göre; Fenerbahçe’nin geride bıraktığımız sezonda parlayan yıldızlarından olan Salih Uçan’ın zaten oldukça yorucu ve stresli bir sezonun ardından ülkemizde düzenlenecek U20 Dünya Kupası’nda da forma giyecek olması, Kanarya’yı biraz strese soktu.

Sarı-Lacivertliler’in 19 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon kulübü adına 26 maçta sahaya çıkarken, ondan beklentiler ve üzerindeki baskı da bir hayli fazlaydı. Bu dönemi kapatan Salih, dinlenmeden U19 Milli Takımı ile sahne aldı, ülkemizin Litvanya’da 20 Temmuz’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’na katılmasında başrolü oynadı. Bu biter bitmez genç futbolcu, 20 Yaşaltı Milli Takımımız’ın, 21 Haziran’da başlayacak olan turnuva öncesi Topuk Yaylası’ndaki kampa katıldı. 
 
Yöneticiler: Çok riskli bir durum
 
Teknik direktör Feyyaz Uçar’ın, kadronun çoğunun kulüplerinde düzenli oynamamaları sebebiyle idmanları oldukça sıkı tutması, Salih ve onun gibi isimler için pek de iyi olmadı. Milli Takım kampını takip eden Fenerbahçeli yöneticilerin de bunun üzerine, “Zorlu bir sezonu geride bırakan Salih’e sezon başı yüklemesi yapılması, onun için sakatlık riskini de beraberinde getiriyor. Umarız bir şey olmaz” diyerek, endişelerini dile getirdikleri öğrenildi.