Fenerbahçe'den Habertürk'e ambargo

Fenerbahçe Kulübü resmi siteden yaptığı açıklamayla; Habertürk'ü kınadı ve bakın hangi kararın alındığını bildirdi

Fenerbahçeden Habertürke ambargo
23 Şubat 2012 Perşembe 20:43 tarihinde eklendi, 1.452 kez okundu.

 

İşte Fenerbahçe’nin resmi sitesi fenerbahce.org’dan yapılan o açıklama :
 
GERÇEK GAZETECİLERİN ÇALIŞMA ALANLARINA GİRMELERİNE GEREK YOK
 
3 Temmuz 2011 sabahından bu yana sürdürdükleri gazetecilik etik ve mesleki kurallarına uymayan ve tarafsızlıktan uzak yayınlarını başkanımızın savunmasının başladığı dönemde daha da artıran Habertürk Gazetesini kınıyoruz. 
 
Gazetenin başyazarı Fatih Altaylı’nın kaleme aldığı yazı kendilerinin yürütülmekte olan dava sürecine ilk günden bu yana nasıl etki etmeye çalıştıklarının açık bir kanıtıdır. Yıllardır rüzgar nereden eserse o yöne dönmeyi kendine çalışma prensibi edinmiş biri olarak Altaylı’nın bu dava sürecinde bu şekilde bir yazı kaleme alması gerek camiamız gerekse kamuoyunun alışık olduğu bir durumdur. 
 
Fatih Altaylı yönetimindeki Habertürk Gazetesi masumiyet karinesi başta olmak üzere başkanımız ve yöneticilerimizin kişisel haklarına da saygı göstermemiştir. Son olarak saygı göstermemenin ötesinde mesnetsiz ve ahlak yoksunu ithamlarda bulunup açıkça tehditler savurarak gerçek yüzlerini ve niyetlerini bir kez daha ortaya koymuşlardır.
 
Buradan hareketle bugünden itibaren Habertürk kurumu ve bağlı kurumlarının yönetici, çalışan yorumcu ve muhabirlerinin  kulübümüze ait hiçbir tesisine girişlerine izin verilmeyecektir.
 
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ