Fenerbahçelileri kızdıracak

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan Süper Kupa maçının ardından NTVSpor'da değerlendirmelerdebulunan Rıdvan Dilmen'in açıklamaları Fenerbahçeliler'i kızdıracak.

Fenerbahçelileri kızdıracak
12 Ağustos 2013 Pazartesi 10:12 tarihinde eklendi.
Kayseri'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan Süper Kupa Galatasaray'ın oldu. Karşılaşmanın ardından Galatasaray ve Fenerbahçe'yi NTVSpor'da değerlendiren Rıdvan Dilmen, birbirinden ilginç açıklamalarda bulundu.
 
Karşılaşmanın ardından Galatasaray ve Fenerbahçe'yi değerlendiren Rıdvan Dilmen, birbirinden ilginç açıklamalarda bulundu.
 
"GALATASARAY'IN, 3'LÜK YAPMASI LAZIMDI"
 
Galatasaray'ın 10 kişi kalan Fenerbahçe'yi 3'lük yapması gerektiğini vurgulayan Dilmen, "Vasat Galatasaray, kötü Fenerbahçe'yi yendi. Daha önce de söyledim. 1-0'dan sonra Fenerbahçe'nin etkinliği vardı. Bu Fenerbahçe'nin etkinliği mi yoksa Galatasaray'ın mı taktiğiydi? Ben 1. golden sonra 2'ye 3'e gideceğini düşünüyordum. Kaleciler, sol bekler ve Drogba'nın dışındakileri beğenmedim. Ben oyundan hiç memnun değilim bir futbolsever olarak. İki kalecinin aşırı güzel reaksiyonları vardı. Bunlar bende iz bıraktı. Taktik anlamında antrenörler bana ne verdi derseniz ben hiç bir şey almadım. Fatih Terim'den yıllarca alırsınız, Ersun Yanal'dan alırsınız hatta amatör bir hocadan da alırsınız ama bugünkü maçta ben antrenörlerden birşey alamadım. Galatasaray geliyor ama 10 kişi kalmış, kendi ceza alanına yaslanmış Fenerbahçe'yi 3'lük yapması lazımdı. İstatistiğe bakın 1-0'a kadar rekor derecede şut atmıştır. Şut önemlidir ama bu gibi rakiplere karşı size zarar verir." dedi.