"Fenerbahçelileri tebrik ediyorum"

Galatasaraylı Semih Kaya, şampiyon Galatasaray'ı yendikleri için Fenerbahçeli futbolcuları tebrik etti

13 Mayıs 2013 Pazartesi 09:24 tarihinde eklendi.

Galatasaraylı Semih Kaya, şampiyon Galatasaray'ı yendikleri için Fenerbahçeli futbolcuları tebrik etti.

Basın toplantısına katılan Genç oyuncu, "Fazla söylenecek birşey yok. Geçen hafta herşey bitmişti. Fenerbahçe maçları önemli kazanmak gerekiyor. Mağlup olduğumuz için üzgünüz. Ancak şampiyon olduğumuz içinde mutluluk var. Bu mağlubiyeti takmıyoruz. Böyle fikstürler çekilirse biz her zaman buraya şampiyon olarak gelmek isteriz. Burada iki yıldır hoşumuza giden şampiyonluklar yaşadık." diye konuştu.

Semih Kaya, Türk futbolunun ileriye gitmesi için sahada görmek istemedikleri olayların olmaması gerektiğini vurgulayarak, şunları dile getirdi:

"Futbolumuzda sahaya atılmaması gereken maddeler atılıyor. Bizim stadımızda da oldu. Bugünde yaşandı. Bunların olmaması gerekiyor. Böyle şeylerin olmaması gerekiyor. Önümüzdeki yıllarda bunlar umarım olmaz. Bir kısım Fenerbahçe taraftarı bizi de alkışladı."

Basın toplatısında yer alan Elmander ise "Rakip bizden daha fazla istedi. Biz buraya şampiyon olarak geldik, şampiyon olarak gidiyoruz. Rakip oyuncular tarafından provake edildik. Bugünleri futbolda görmek bizi üzüyor. Rakibi de tebrik ediyorum. Daha fazla isteyen birisi vardı. Buraya şampiyon olup şampiyon olarak geri döndük." diye konuştu.


CİHAN