Fenerbahçeliler'in en büyük hayali

Avrupa Ligi'nde sona yaklaştıkça farklı motive olan Fenerbahçeliler'in tek bir hayali var; şampiyon olup, kupayı geçen sezon kendilerini Devler Ligi'ne katılmaktan men eden UEFA Başkanı Platini'den almak.

Fenerbahçelilerin en büyük hayali
13 Nisan 2013 Cumartesi 10:22 tarihinde eklendi.

Şampiyonlar Ligi kapısından döndükten sonra yoluna Avrupa Ligi’nde devam eden Fenerbahçe, gruptan lider çıktı, kulüp tarihindeki en büyük başarıyı gösterip çeyrek finale kaldı, şimdi de adını yarı finale yazdırdı.


Başkanından yöneticisine, futbolcusundan taraftarına kadar herkes, kupayı kazanacaklarına yürekten inanıyor. Onları bu konuda motive eden birçok faktör var ama en önemlisi, şampiyonluk kupasını UEFA Başkanı Michel Platini’nin verecek olması. Sarı-Lacivertliler, geçen sezon kendilerini Şampiyonlar Ligi’ne katılmaktan men eden UEFA Başkanı’nın elinden bir sene sonra Avrupa Ligi kupasını alıp, yaşanan süreçte uğradıklarına inandıkları haksızlığı çarpıcı bir şekilde dile getirmek istiyor. 
 
Kocaman’dan gönderme
 
Teknik direktör Aykut Kocaman’ın, Lazio maçından sonra sarf ettiği, “Geçen sezon Fenerbahçe’yi Şampiyonlar Ligi’ne göndermeyenlere yarı finalden selam olsun” sözleri, bunun dışa vurumuydu. Lazio zaferi sonrası, “Hepinizi gözlerinizden öpüyorum. Bu camia size inanıyor. Eminim ki, tüm engelleri aşıp, bize bu büyük gururu yaşatacaksınız” diyen Başkan Aziz Yıldırım’ın da şampiyonluk kupasını Platini’den almanın hayalini kurduğu belirlendi. 
 
Yusuf Dursun/FANATİK