"Fenerbahçe'nin büyüklüğünü..."

Fenerbahçeli futbolcular Pierre Webo ve Reto Ziegler, Sarı-lacivertli kulübün hijyen sponsoru olan Diversey'in, İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen 'Ev Dışı Tüketim Ürünleri, Ekipmanları, Sarf Malzemeleri, Üreticileri ve Dağıtım Kanalı Tedarikçileri Fuarı'ndaki standını ziyaret etti.

Fenerbahçenin büyüklüğünü...
29 Mart 2013 Cuma 15:25 tarihinde eklendi.

 

Stant ziyaretinde Diversey çalışanlarına teşekkür eden futbolcular, stant önünde basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. 
 
Pierre Webo, yaptığı açıklamada şunları söyledi; 
 
"Kısa bir zamandır Fenerbahçe'deyim ama ne kadar büyük bir kulüp olduğunu gittikçe daha iyi anlıyorum. Sakatlığım hakkında ise; epey bir zaman oldu ama artık iyileştim. Uzun bir zamanın ardından sakatlığım geride kaldı. 
 
Pazar günü oynamak için hazırım şu anda.Birden fazla kulvarda mücadele ediyoruz. Öncelikle Akhisar maçına bakacağız. Akhisar maçı çok önemli. Lig şampiyonluğu Fenerbahçe için çok önemli. Bu maçı en iyi şekilde geride bıraktıktan sonra Lazio maçı için hazırlıklara devam edeceğiz." 
 
Reto Ziegler ise, "Lazio gerçekten çok büyük bir kulüp. İtalyan futbolunda ilk 5 içerisinde. Ben Sampdoria'da oynarken Lazio maçları her zaman zor geçiyordu. Bizi çok yüksek seviyede bir karşılaşma bekliyor. Lazio maçını büyük bir heyecanla bekliyoruz. Fakat bir yandan da lig devam ediyor. Önce Akhisar, ardından Lazio maçı için hazırlıklarımız sürüyor. Seyircimizle oynayacak olmamız bizim için çok büyük bir avantaj. Hangi takım olursa olsun Kadıköy'e geldiğinde, o atmosferi gördüğünde çok etkileniyor. İtalya'daki maçın seyircisiz oynanacak olması bizim için bir avantaj olacak. Biz daha önce de seyircisiz oynayarak bu başarıları elde ettik. Seyircimizle kuşkusuz daha güçlü oluyoruz Lazio'ya gelince seyircili de seyircisiz de olsa çok güçlü bir takım. O yüzden hiçbir şekilde rehavete kapılmamak gerekiyor. Bütün konsantrasyonumuzla maça hazırlanmaya devam ediyoruz" diye konuştu. 
 
Bu arada Webo ve Ziegler'in ayak izleri alındı ve her iki futbolcu bunları imzaladı. Oyuncular daha sonra yer temizleme aracı üzerinde basın mensuplarına poz verdi. 

DHA