Fenerbahçe'nin canını acıtan fotoğraf

Aziz Yıldırım, çok değil, 42 gün önce F.Bahçe’nin 1 numarası olarak 18. şampiyonluğu kutluyordu. Şimdi şike soruşturmasının ‘1 numarası’ olarak eşkâl tespit fotoğrafı çekildi!

Fenerbahçenin canını acıtan fotoğraf
07 Temmuz 2011 Perşembe 09:10 tarihinde eklendi, 4.252 kez okundu.

 

4 günlük gözaltı süresi dolan Aziz Yıldırım rapor aldığı için hakkındaki gözaltı kararı dün kalktı. Savcı yeniden yakalanma emri  çıkardı. Tedavi bitince savcıya çıkacak olan Aziz Yıldırım'ın polisteki eşkal tespit fotoğrafını Habertürk ele geçirdi.
 
Aziz Yıldırım çok değil 42 gün önce Fenerbahçe'nin 1 numarası olarak 18.şampiyonluğu kutluyordu. Şimdi Şike soruşturmasının !1 numarası' olarak eşkal tespit fotoğrafı çekildi.
 
Futbol dünyasında 'deprem'etkisi yaratan şike operasyonunda gözaltına alınan en flaş isim olan Aziz Yıldırım'ın eşkal tespit fotoğrafı çekildi pzar sabahı 07.00'de evinden gözaltına alınan Yıldırım İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesine götürüldü İlk işlemlerin ardından ise Yıldırım'ın 'tarihe düşecek' eşkal  fotoğrafları çekildi 
 
Foto Film Şube Müdürlüğü görevlilerince Yıldırım'ın sağ ve sol profilleri ile ön cepheden üç ayrı tespit fotoğrafı çekilerek albüme koyuldu.Fotoğrafın altına ise İstanbul emniyet Müdürlüğü yazısı düşüldü. 42 gün önce Sivas'ta kazanılan 4-3'lük maçla  maçla şampiyonluk sevinci yaşayan Aziz Yıldırım kısa  sürwede hem zirveyi hem de dibi görerek büyük bir trajedi yaşadı. Başkanın fotoğrafları çekilirken oldukça yorgun ve üzgün olduğu gözlerden kaçmadı Federasyon başkanının da üstünde bir misyon yüklenen ve Türk futbolunu yöneten 1 numaralı isim olarak verilen Yıldırım'ın çaresizliği yürek sızlattı.
 
AVUKATI BİR GALATASARAYLI
 
Şike soruşturmasındaki Aziz Yıldırım'ın avukatı Prof. Dr Köksal Bayrafktar Galatasaray Lisesi mezunu ve GS Üniversitesi'nde hocalık yaptı

Habertürk